Repo: Genetická opera!

63%
Repo: Genetická opera!
Repo: Genetická opera!

REPO je speciální dáreček od režiséra „SAW SÉRIE“ Darrena Lynna Bousmana. Film, který je tak „jiný“, že ho ani k ničemu nemůžete přirovnat. Pokud milujete muzikály, můžeme zaručit, že REPO lehce zapadne mezi vaše nejoblíbenější filmy. Pro všechny ostatní je to rozhodně ojedinělý snímek, který vám přinese novou zkušenost. A to se poslední dobou v kinematografii moc často nestává.

V nedaleké budoucnosti ničí smrtící epidemie lidské orgány. Vědci začínají masivní orgánovou sklizeň. Biotechnický magnát přijde s nápadem splátek, když však někdo nezaplatí jen jednu jedinou, přijde REPOMAN a svůj orgán si vezme zpět. Ve filmu můžete vidět a slyšet nejprodávanější sopranistku všech dob Sarah Brightman nebo Ogre – zpěváka legendární industriální kapely Skinny Puppy a také Joan Jett. Kromě nich obsahuje soundtrack Repo např. tyto umělce: Stephen Perkins (Jane´s Addiction, Porno for Pyros), Clown (Slipknot), Ray Luzier (Korn, Army of Anyone), Brian Young (David Lee Roth Band), Richard Fortus (Guns n´Roses), Sonny Moore (From First to Last), David J (Bauhaus, Love and Rockets), Daniel Ash (Love and Rockets), Blasko (Ozzy Osborne band), Tommy Clefetus (Rob Zombie band), Melora Creager (Rasputina), Rami Jaffee (Wallflowers), Danny Saber (Busta Rhymes, Seal), Eric Powell (16Volt).

Nahrávací tým REPO se skládá: Yoshiki (legendární rocková kapela X-JAPAN), Josepha Bishara (Rasputina, Danzig) a Chris Spilfogel (Dreamgirls, Hairspray)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tomuhle říkám aspoň muzikál. Repo výborně míchá sci-fi,horor a muzikál. Během 98 minut zazní řada výborných písniček,které občas doplní nějaký nepodárek. Ve výsledku se to lehce ztratí v parádní atmosféře a zajímavém prostředí filmu. Námět na film považuji za velmi dobrý a celkově jsem nadmíru spokojený.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Bizarní, drsná, temná, zvrácená...OPERA! Ne! Tohle opravdu NENÍ "Muzikál ze střední"
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další z rozporuplných filmů, u kterých jsem nevěděl jsetli mám dát odpad, nebo 5*, nakonec jsem se rozhodl pro středové 3*. Protože tato morbidní hororová opera mě moc nezaujala, není to tím, že se ve filmu neustále zpívá, ale je to spíše tím, že písně jsou dost chabé s mizernými texty, pochybuji o tom, že bych to někdy poslouchal jako soundtrack. Vizuální podoba filmu je zase na druhou stranu úchvatná, herci průměr, ale uměj zpívat to se jim musí nechat. Po příběhové stráce to ujde, možná by to bylo lépe koukatelné jako obyčejný film.

Dodatečné informace

Původní název:
Repo! The Genetic Opera (více)
  • USA Repo: Genetická opera!
  • USA Repo! The Genetic Opera
  • USA Foniki synallagi
  • USA Repo!
  • USA Repo: Genetická opera
Premiéra v ČR:
20. 11. 2008
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Rozpočet:
8,5 mil. USD
Tržby:
0,19 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch