Pán Domu

54%
Pán Domu
Pán Domu
Pět univerzitních roztleskávaček se stalo svědky vraždy informátora z drogového podsvětí. Aby neskončily jako nepohodlní svědci, musí je policie ochránit. K týmu proto nastupuje nový "asistent trenéra", drsný člen Texas Rangers, poručík Roland Sharp. Jak ale uhlídat holky, které se chtějí pořád jen bavit? Poněkud upjatý Sharp zjišťuje, že udržet nekontrolovatelné školačky v pozoru a ubránit je před nebezpečím, nebude snadný úkol.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Pán domu je důkazem,že Tommy Lee Jones se vůbec nehodí do takového typu filmu. Jeho výkon byl hodně nepřesvědčivý a působil maximálně otráveným dojmem. Jediné na co se tak dá koukat jsou pěkné děvčata. Jinak se jedná o velmi průměrnou komedii,která by bez Jonese brzo upadla v zapomnění.
Pete69
Pete69
30 053 bodů
4
Naprostá kravina. Jak se k tomu Tommy Lee Jones mohl snížit. Není to typ herce pro tyto filmy. Vyhopsaná rádoby komedie, u které se člověk zasměje tak leda dámském prádlo v rukou Tommyho.. po akční, či zločinecké stránce tento film také hodně zaostává. Viděl jsem spousty horších věcí, ale tohle je maximálně slabý průměr.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 449 bodů
9
Texaský Ranger musí chránit skupinku pubertálních roztleskávaček, které jsou svědky vraždy a že je to práce nejednoduchá nám přibližuje tento film. Roland Sharp, v podání Tommy Lee Jonese, se nijak nezadá se známějším Cordellem Walkerem. Holt to jsou tvrďáci. Se zločinci si poradí levou zadní a v podstatě ani nemrkne, ale roztleskávačky ve své nejdivočejší pubertě, to už je jiná káva. Jedná se o skvělou komedii, kde Tommy Lee Jones opět prokázal, že ani tento žánr mu není cizí. Jeho postava rangera je vlastně takový milý mužík ve zralých letech se smyslem pro zodpovědnost a dodržování zákona, který má náhle co do činění s dívčí omladinou mající svůj vlastní pohled na věc a která nejlépe ví, co je pro ně dobré a co ne. Film vyniká svou živostí, humornými situacemi a svým přístupem pobavit. Netlačí se na pilu v komediálnosti za každou cenu, ale naopak se všemu nechává přirozený vývoj. Při sledování se dá dobře odpočinout a přijít na zcela jiné myšlenky, nejsou každodenní starosti.

Dodatečné informace

Původní název:
Man of the House (více)
  • USA Pán Domu
  • USA Man of the House
  • USA Cheer Up
  • USA Der Herr des Hauses
  • USA El hombre de la casa
  • USA Garde rapprochée
  • USA L'uomo di casa
  • USA Mystikos praktoras Sharp: Epiheirisi 'Mazoretes'
  • USA O Homem da Casa
  • USA Pán domu
Premiéra v ČR:
1. 6. 2012
Země původu:
USA
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
21,58 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Pán Domu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch