Veselé Vánoce přejí chobotnice

67%
Veselé Vánoce přejí chobotnice
Plakát traileru
Film vzniklý sestřihem původní televizní série natočené Jindřichem Polákem podle scénáře Oty Hofmana, je přímým pokračováním komedie Chobotnice z 2. patra. Opět se budete moci setkat s manželi Holanovými, jejich dětmi Evou a mladším Honzíkem a dvěma chobotničkami, vymodelovanými z prapodivné podmořské hmoty. I tentokrát působí svou nezvyklou živostí a neutuchající zvědavostí zmatky, nejprve ve Lhotě, kde jsou děti u svého dědy a potom zase na pražské Kampě, kde Holanovi bydlí. Jejich další dobrodružství je rámováno dvěma problémy. Tím prvním je hrozící rozvod manželů Holanových, tím druhým pak snahy profesora George a jeho týmu, najít záhadnou hmotu, jež by se mohla stát laciným zdrojem elektrické energie



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
A zase ty chobotnice. Nechápu,že to někoho bavilo stále točit dokola. Taková nevtipná podívaná plná špatných a nesympatických dětských herců. Této sérii nepomůže ani vánoční atmosféra. Snímek byl natočený nejspíš jen proto,aby se měly děti na co o vánocích dívat.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Druhé pokračování příběhu o chobotničkách je trošku slabší. Spíše mi tento film na vánoce přinese špatnou náladu, než aby mi jí zlepšil. chobotničky zasazené do příběhu rozpadající se rodiny to moc nevytrhnou. Pokud je to o vánocích, tak přepínám, pokud je to v jiný čas, občas se i na druhý díl podívám. 65%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Chobotničky já můžu, na jakýkoliv způsob.

Dodatečné informace

Původní název:
Veselé Vánoce přejí chobotnice (více)
  • Československo Veselé Vánoce přejí chobotnice
Premiéra v ČR:
1. 11. 1987
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Veselé Vánoce přejí chobotnice