Balls Out: Gary the Tennis Coach

53%
Balls Out: Gary the Tennis Coach
Balls Out: Gary the Tennis Coach
Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Tuhle šílenost prostě žeru. Seann William Scott zde hraje takového exota,že jsem se musel celý film smát. To jakým stylem vede svůj tým a připravuje ho na zápasy je prostě paráda. Film má jen málo hluchých míst a jako celek mne vůbec nenudil. Příběh je docela stupidní a přitažený za vlasy,ale mne to všechno dohromady prostě sedlo. Fandy do tenisu film určitě také potěší. Přece jen se moc snímků o tomto sportu netočí.
kedl
kedl
6 380 bodů
4.5
Koule ven je film, který v mnoha ohledech připomíná Vybíjenou , sled událostí, postavy apod. Sean ze sebe udělal totální hovado,něco jako Stiller ve Vybíjenej. Film je plný perverzních vtípků, takže kdo takové fórky nemusí NEDOPORUČUJI!!
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
4
Jedna velká nuda které nepomůže ani Scott. Pokud hledáte oddych u filmu o tenise raději bych volil Wimbledon. Balls Out je spíše trapárna u které přemýšlíte jestli jí vůbec dokoukat. 2* ale fakt jen tak tak...

Dodatečné informace

Původní název:
Ball's Out (více)
  • USA Balls Out: Gary the Tennis Coach
  • USA Ball's Out
  • USA Balls Out: Garyho výzva
  • USA Balls Out: The Gary Houseman Story
  • USA Gary the Tennis Coach
  • USA Hors-Jeu - Une histoire de Tennis
  • USA Piaste ta balakia
Premiéra v ČR:
9. 7. 2019
Země původu:
USA
Čeština:
Balls Out: Gary the Tennis Coach je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch