V poslední chvíli

59%
V poslední chvíli

Do Los Angeles přijíždí vlakem daňový poradce Gene Watson s dcerkou Lynn. Byl v San Diegu na pohřbu manželky, která zemřela dříve, než se s ním stačila rozvést. Tohoto nenápadného muže si na nádraží vytipují dva policejní agenti Smith a Jonesová, zmocní se Lynn jako rukojmí a pohrozí otci, že ji zabijí, jestliže neudělá to, co po něm požadují - během půldruhé hodiny má zavraždit Eleanor Grantovou, guvernérku státu Kalifornie. Děj se odehrává v prostředí moderního, kde probíhá předvolební akce nic netušící političky. Gene Watson se dlouho marně pokouší uniknout z nastražené pasti, pak ale pochopí, že i on patří de facto mezi spiklence Podaří se mu zabránit nejhoršímu?




Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Dobrý thriller, který strhala kritika a i diváci jej valně nevyhledávali. Johnny Depp v jedné z mála akčních rolí ovšem dokazuje, že má i tenhle žánr v malíku a padoucha skvěle hraje Christopher Walken. Více než akce je to ale poctivá dobrodružná Hitchcockovina se vším co k tomu patří.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Na Deppa nečekaně mdlé. Jediné zajímavé mi na tom přijde, že si z toho mnohé evidentně vypůjčili tvůrci seriálu 24 hodin, když psali první sezónu. Na jedno podívání ucházející thriller, Depp má rozhodně ve své filmografii mnohem výraznější kousky, ať už z filmařského, a nebo z hereckého hlediska...

Dodatečné informace

Původní název:
Nick of Time (více)
  • USA V poslední chvíli
  • USA Nick of Time
Premiéra v ČR:
8. 5. 1999
Země původu:
USA
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
8,18 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění