Cesta do středu Země

65%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Dobrý nápad, hezké scenérie, ale příběh plochy a spousta "klišé". Slušná vizuální podívaná je vykoupena klepáním si na čelo při nesmyslných a přehraných scénách. Film stvořen pro odpočinkovou rodinnou podívanou s dětmi, ale určitě to není žádný filmový orgasmus.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Za pěkné scény pradávného života pod zemí jsem ochoten dát 70%. Za celkový pocit z filmu už bohužel méně. Ve 3D verzi je to docela i zážitek.
avenis
avenis
8 145 bodů
5
Pro děcka určitě poutavé, pro dospělé už méně. Hlavně nepřemýšlet o logice a o nějakých přírodních zákonech. Třeba kde se tam dole vzal dýchatelný vzduch a co celou dobu ti tři jedli... Beru-li to však jako určitou formu pohádky, tak proč ne... Háčkovat se u toho dá vždycky.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tento snímek mi přišel jako kdyby byl natočen pro děti do 12 let, ale pro dospělého člověka je tento film naprostá ztráta času. Jediné co zde stojí za zmínku jsou sympatické herecké výkony Joshe Hutchersona a Anity Briem, Frasera nemám rád už z principu. Triky byly dost okatě digitální a především je to moc krátké a téměř nic se zde neděje, ikdyž jde o dobrodružný film. Je škoda, že tento dětský snímek využil slavné knižní předlohy.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
Nevím jaký byl rozpočet, ale podle toho co jsem viděl... Soudím, že malý. Efekty horší než v televizní show. Herci jen tři po celou dobu filmu. Příběh pro děti předškolního věku. Působí to velmi lacině. Divím se, že do toho Brendan Fraser šel. - 10%.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Rozhodně to není film na mnohonásobné pouštění, ale na to pustit si ho jednou je to poměrně kvalitní zážitek. Prostředí a nápad jsou opravdu skvělé a akční scény jsou průměrné. Co mi ale opravdu vadilo byla logika filmu, uznávám, že je to fantazi, ale alespoň základní logické pohnutky by to mít mohlo.
bidlobox
3 802 bodů
5
Totální blbost, na kterou jsem se prostě nevydržel dívat do konce. A nevydržel bych ani kdyby v té telce každých deset patnáct minut neběžely reklamní bloky. Ten příběh mi prostě přijde směšný. Pokud bych se chtěl vydat pod zem, vezmu si raději knihu a přečtu si Troskova Kapitána Nema, je to stokrát lepší a věrohodnější story než tahle americká splácanina.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Jako odychovka je to dobré ale na něci procítěnějšího je to příliš brané nevážne Bredan je super a efekty jsou parádní ale je si mi něco fakt vadilo že se film táří jako komedialní dobrodružství a pak jako vážne dobrodružství ale i tak jde o dobrou podívanou zkrátka průměr.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
4
Je to barevné a celkově takové hodně děcké.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Přišlo mi to průměrné,efekty a herci jsou určitě dobří.Dávám 60 procent.