Trhni si!

16%
Trhni si!
Trhni si!

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Paris Hilton je asi taková héérečka jako Charlie Sheen abstinent. Trhni si je ukázkou toho jak peníze hýbou světem. Tahle dědička hotelového impéria nemá co pohledávat na televizních obrazovkách. Není zde nic co by se dalo nazývat dějem,nebo herectvím. Sterilní podívaná určená snad jen podobným jako je Paris.
Fingon
16 886 bodů
0
Hot! Hot! aneb mám spálené oči, tak co teď taky trochu čehý? Paris Hilton opět potvrzuje, že by si zasloužila pozornost profesionálního exorcisty. O tomhle filmu by se dalo mluvit dlouho (postavení vypravěče a mnoho dalšího), ale nemám na to chuť. Jsem otráven.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Kati na kaiei (více)
  • USA Trhni si!
  • USA Kati na kaiei
  • USA National Lampoon's Pledge This!
  • USA Pledge This!
  • USA Vannomatta Paris
Premiéra v ČR:
12. 7. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
8,3 mil. USD
Tržby:
1,75 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Trhni si! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch