Puls

53%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Nedoceněný horror, který vznikl v módní vlně amerických remakeů japonských horrorů. Originál jsem neviděl, ale přiznám se, že mám mnohem větší slabost pro americký Kruh a Nenvist, než pro jejich japonské předobrazy. Film má zajímavý casting a velice solidní rozpočet a rozhodně se dá vidět. Je tam pár solidních lekaček.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pěkný duchařský horor. Velice napínavý s hustou atmosférou že by se dala krájet. Triky solidní. Dalo se na to koukat od začátku do konce.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
4.5
Vizuálně působivé, atmosféra hutná (párkrát mi přejel mráz po zádech), ale nedotažený scénář a celkově film vyznívá do prázdna, (orignál jsem neviděl)*
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Hi-tech duchové
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další remake nějakého japonského úspěšného hororu, který jsem bohužel neviděl, takže nemůžu srovnávat. Tentokrát jde o mix hororu s apokalyptickou vizí konce světa přes monitory, kde nám nějaý duch z jiného světa vezme vůli žít. Námět není vůbec špatný, ale není nejlépe natočen. Ovšem je zde nějaká atmosféra, ale přišla mi umělá, vytvořená pomocí nepříjemných pazvuků a tmavých filtrů, čímž si tvůrci asi mysí, že navodí tu pravou hororovou atmosféru, ale zde tomu tak není. Po většinu času jsem jen znuděně zíral a občas mě z nudy vytáhli některé fajn momenty, jako byli ty z monitoru, pád letadla, pohled na vylidnění město, ale jinak jde o průměrnej horor, kterej nevyužil danej potenciál, kterej se mu nabízel. I když se zde objeví seriálové hvězdy Kristen Bell a Ian Somerhalder, neznamená, že z toho bude nějaká pecka, také to, že se to u nás dostalo přímo na DVD mluví za vše.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Trochu překvapivě mě to bavila.. nonstop ponurá atmosféra je ze začátku divná, ale pak už to ani nevnímáte. téma, kde vás zabijí duchové skrze počítač a moderní techniku je vždycky zajímavý, jelikož spojuje horror a technologii která propojuje celý svět a každodenní životy.
Medúska
Medúska
947 bodů
7
Horor k zamyšlení. Oceňuji ten nápad a myšlenku.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
7
to je psycho,ale dobrej horor
Nofar
Nofar
9 bodů
10
Podobně jako Kruh i Puls je výborným thrillerem, který znazornuje zlo přicházející skrz médium moderní technologie.