Těžko ho zabít

63%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Těžko ho zabít.. vlastně i motto provázející celou hereckou kariéru Stevena Seagala. Nejsme jeho fanouškem a filmy s ním jsou jako přes kopírák a všechny béčkové. Tento film mám v TOP 3 se Stevenem v hlavní roli. Když vstává z komatu, tak je lepší vypnout mozek, protože tohle nevymyslíš, ale jinak je to kvalitní akční béčko.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Po Nicovi pokus vstoupit po druhé do téže řeky, politická korupce a Seagal v roli, která mu je šitá na míru. Oproti Nicovi je to větší krok k divákovi a pop cornu, ale začíná to obsahovat nepříjemné komické momenty, které nejsou podle mě myšleny schválně. Na druhou stranu některé hlášky jsou opravdu dobré a na akční béčko je to vlastně lehký nadprůměr.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Akce v tomto filmu jsou důstojné i přes to že jde stále o to samé jako v Seagalových ostatních filmech. Na druhou stranu oproti jeho novějších filmech je tento úžasný.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Není to dokonalé, ale pořád je to celkem dobře udělané. Sice to už trochu zestárlo a z pohledu moderního diváka je to až moc béčkové, ale kdo propadl akčním béčkům z 80. let, asi ví o čem mluvím.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
10
Hlášky: (Mason bojuje s bossovým posluhovačem.) Mason Storm: "Jdi do prdele a umři!" / (Střelil senátora mezi nohy.) Mason Storm: "Chybil jsem! Nikdy jsem nechybil! Musí být menší než jsem si myslel." / (Mason dožene gangstera.) gangster: "Počkej! Počkej! Neztrácej se mnou čas!" (Zlomí mu nohu a hodí ho do kontejneru.) / Sestřička při pohledu pod deku: "Ty ho máš ale velkého." / "Ať je ten hajzl kdekoliv, nechci mu dát ani hodinu." - "Bez obav pane poslanče." - "A žádne blbosti." / "Vypadáš, jako bys včera vyhrál Oskara, Storme." - Akční klasika 80%.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Vcelku dobrý film.Seagal má dobré filmy.Tento se mi docela líbil.Hodnotím 60 procenty...
siginho
siginho
649 bodů
8.5
Pro mne rozhodně nejlepší Seagalův film. Chybí už jen pokračování - Kdo chce zabít Seakala 2 !
  • Seagal ještě jako fešák!
aneta-hofmanova
aneta-hofmanova
170 bodů
8
Poslední dobou Stevena Seagala nemusím, jak si hraje na ekologa, ale tohle je ještě jeho stará dobrá klasika, kde bojuje proti darebákům a tváří v tvář smrti jde stále kupředu. Jasně nic převratného, ale je to chlap, kterého by každá chtěla mít doma, aby lehce ochránil ji i celou rodinu. A navíc je hezkej :D