Zastav a nepřežiješ

70%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Akční rubačka se všim co má akčňák mít! Tenhle film miluju a je to Jasonova nejlepší role. Chev Chelios byl největší magor a k Jasonovi se to prostě hodilo. Tenhle film patří do mý top 5 akčních filmů. Viděl jsem ho už asi 1000 krát a pořád mě baví a to se u akčních filmů jen tak nestává.
Edward
Edward
2 487 bodů
3
3/10
harry456
harry456
2 437 bodů
0.5
Trapná akčnost, bída.
jan-hrouda
863 bodů
8
musim rict, ze crank me prekvapil neotrelym pohledem na zanr akcniho thrilleru. je to fakt jizda od zacatku do konce, natocena s osobitosti i nadhledem. a hnaci motor pribehu - ze hrdina nesmi zastavit prisun adrenalinu, jinak ho zabije latka, kterou mu pichli do zil - je proste zabavny napad.
honza-prikryl
47 bodů
8.5
Film se dotýká spousty závážných témat dnešní doby, jako třeba šukačka na chodníku před spoustou japonských turistů, oralní sex v autě, strkání ruky do rozehřátého vaflovače. Jak řešit tyto celosvětové problémy nám ukázal Jason Statham úplně skvěle. Počet šukajících párů na Staroměstském náměstí se od premiéry tohoto filmu údajně ztrojnásobil. Někdy je tam tak narváno souložícími páry, že je třeba jít šoustat na Karlův most. Film vám dá návod jak dát konečně svému životu smysl. Škoda, že z obrazu tvůrci občas dělali geometrii a různě ho půlili a čtvrtili místo toho aby nechali Jasona zabíjet ještě více lidí. Pamatujte si, jestli Vás někdy zabije Jason Statham je to ta největší pocta co se vám může dostat !