Chuckyho sémě

48%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Ještě větší kupa popkulturních odkazů a ostatně i cameo Johna Waterse, které z toho dělá certifikovaná camp. Je legrační, že půvobně chtěli tvůrci natočit minimalistický psychologický horor o dětských traumatech a stačilo málo, aby se to proměnilo v šílenou postmoderní gore komedii, která může v nejlepších momentech stát vedle Cravenova Vřískotu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Dobře natočený film. Chucky není na své řádění sám. Napětí střídá humor. Jelikož mám vraždící panenku jako jednu z mála hororových filmů oblíbenou, musím pochopitelně patřičně ohodnotit.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
"Zabíjení je závislost jako každá jiná, není to něco, co bych měl schovávat ve skříni." Do rodinky vstoupila další loutka japonec, neboť na sobě má Made in China. Celý film pak řeší jestli je kluk či holka. Chuck si tu leští žížalu nad Kelly Clarkson a sejme Britney Spears. Chuckova milá zase řeší s psychiatrem problém okolo zabíjení. Jennifer Tilly od posledního dílu přibrala, ale na kráse jí to neubralo. "Pěkné kozy." Jennifer tu hraje sama sebe, takže slavnou herečku. No, já se přiznám, že nebejt téhle sérii nevím, kdo Jennifer Tilly je. Podle všeho svého času populární herečka, tak jsem si doplnil alespoň znalosti. "Teď bych měl něco říct, ale nevím co... Seru na to!" Horor to v žádném případě není, ale komedii, kde je pár špatně natočených krvavých scén. Místy to vypadá i jako parodie, což sráží kvalitu filmu. - 10%.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Nemůžu si pomoct.S hororem to sice nemá nic společného,ale je to dost dobrá komedie.Scény kdy Chucky onanuje nebo odrovná Brittney Spears,jsou skvělé.Ve filmu také lze najít odkazy na filmy jako Osvícení nebo Psycho.Jennifer Tillyová bila skvělá.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
4.5
Bohužel série má stále klesající tendenci. Za mě je nejlepší skončit třetím dílem.