Jackass: Film

64%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Tihle šílenci si prostě vlastní film zaslouží. Celé to působí jako prodloužený díl,ale to vůbec nevadí. Snímek totiž baví od úplného začátku a až do poslední minuty. Opět jsme tak svědky absurdních situací,které jsou až na hraně smyslové chápání. Hold peníze vládnou světu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Banda magorů, která zná stovky způsobů, jak si ublížit. Jsou to prostě blázni, kterým nejspíš není rovno, a jelikož mi to zpříjmenilo odpolední šichtu a párkrát jsem se i solidně pobavil, nemůžu tenhle "film" úplně odstřelit. Ikdyž těm, kteří to udělali, se moc nedivím...4/10
Fingon
16 886 bodů
6
"... a teď bysme mohli natočit 'Son of Jackass...'"
headhunter
headhunter
10 287 bodů
7
Bad Grandpa mě ukecal, ať se na tohle kouknu, prevít jeden. No jmenuje se to "Jackass: Film", no ale on to vlastně žádný film není, je to jen poslepovaný sestřih (teď bych rád napsal skečů, ale Monty Pythoni by asi trpěli, takže spíše) magořin skupinky absolutních šílenců, kteří nemaj hranice.
  • je to nechutné a dementní
  • je to nechutné a dementní
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
tady určite nejde o film, ale o záznam extrémne nechutných počinov ľudí bez kvapky rozumu. niektoré scénky sú tak nechutné až je to vtipné.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Tohle bylo pro nás do té doby něco naprosto nevídaného, když jsme si to potají pouštěli u kamaráda na jednom z prvních dývýdýček, které si jeho rodiče vypůjčili z půjčovny(asi kolem roku 2003). Šílené kousky party flákačů, které je nakonec proslavily.
Floridsky
4 376 bodů
0
Na tenhle druh humoru mám moc mozkových buněk.
Bordoshut
1 647 bodů
8
6,5/10 – Pošahaná ptákovina. Některé sebevražedné ujetiny jsou vtipné, jiné se už pohybují na hranici trapnosti / absurdity (typu Monty Python). Našlo se i pár takových, které k dnešnímu datu působily ohraně, okoukaně. Těžko říct, jak originální byly tehdy. Na druhou stranu jistou tvůrčí vynalézavost našim Oslům nelze upřít, některé jejich kousky vážně působí, jako by se nad nimi někdo zamyslel. Největší kámen úrazu samozřejmě je, pokud si nesednete s tímto smyslem pro humor (nebo nebudete zrovna naladění na stejnou vlnu, ...). Osobně jsem s tím měl také chvílemi problém, zvláště u scének, kde je nám předkládáno jako vtipné něco, co vlastně samo o sobě vůbec vtipné není, a to jen proto, že film má vyznít vtipně, takže bychom se tomu měli smát. To je mimochodem důvod proč nesnáším Monty Pythony, ale zpět k tématu. Odstartování ságy. Docela jízda. Slušné tempo, uteče to. Někdy vtipné, někdy míň. Zabaví. Pokud nejste moralizující puritán tak neurazí. Rada na závěr: "Nic od toho nečekejte a ještě budete mile překvapeni."