Skandály ze života zvířat

51%
Skandály ze života zvířat

Peter Gaulke a jeho partner Fred Wolf se zoufale snaží podpořit sledovanost televizního seriálu Skandály ze života zvířat, který původně moderoval Peterův otec. Zachrání je expedice do divočiny?

Poté, co oblíbený televizní seriál Skandály ze života zvířat převezme po populárním moderátorovi jeho syn Peter Gaulke, sledovanost začne záhy klesat. Není divu, protože Peter a jeho partner Fred jsou sice zvířecí nadšenci, ale jen to pro vysílání dobré show nestačí. Když už to vypadá, že pořad definitivně zajde na úbytě, dvojice se rozhodne, že musí přijít s něčím „opravdu velkým“, aby jej zachránila. Co kdyby se pokusili vystopovat tajemného nepolapitelného tvora, který se ukrývá v jeskyních uprostřed džungle, a odhalili tak největší tajemství přírody? Vydají se proto ještě se dvěma členy filmového štábu do jihoamerické divočiny, ale jejich expedici od samého počátku provázejí nejrůznější katastrofy. Hlavní role v americké komedii režiséra Freda Wolfa hrají Steve Zahn a Allen Covert.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Skandály ze života zvířat mám hodně rád a Steve Zahn tady ukazuje svůj komediální talent v plné kráse. Absurdní humor doplněný o partičku exotů dohromady namíchá smrtelnou dávku koktejlu zvanou komedie. Závěrečná scéna s Yetym,nebo dabování přírodovědeckých filmů mě úplně rozebralo.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Vyhulené komedie můžu. Miluju zahulíme uvidíme, kdo hulí ten umí atd.. ale tohle bylo opravdu trapný a né vtipný. Příšerně stupidní vtipy, kterejm sem se prostě nesmál a to je u tohohle druhu komedie celkem podstatný.

Dodatečné informace

Původní název:
Strange Wilderness (více)
  • USA Skandály ze života zvířat
  • USA Strange Wilderness
  • USA Oi filoi mas... ta 'zoa'
Země původu:
USA
Tržby:
6,58 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění