Absurdistán

62%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Senkys57
Senkys57
973 bodů
0
To je tak šílená komedie, až je to šíleně blbý
sugi
752 bodů
8.5
… výborná komedie , která postupem času nabírá na pravdě …. nebyla by to americká komedie , aby nekončila happy endem , takže konec je trochu fádní ….
ZaS
ZaS
632 bodů
0
Naprostá stupidita. Nejen že děj postrádá jakékoliv reálné body, které by ději daly alespoň nějaké zdání pravděpodobnosti, ale není ani vtipný, ani hrozivý. Není prostě o ničem. Jediný prvek který by splňoval je absurdita. Navíc se ohání už klasickou myšlenkou světových eugeniků, že na světě je příliš mnoho blbů z nižších tříd, kteří likvidují společnost. Realita je bohužel přesně opačná. Blbce vytváří systém, podporující degradaci vzdělání, aby mohl masy lidí snáz ovládat.
pavel-svoboda
56 bodů
9
Velice pěkná reflexe moderní doby, která ukazuje na možný vývoj člověka. Stejně jako u nás v Česku se nerodí děti, vede tento stav k tomu, že tu budou dětí ostatních, třeba ani ne Čechů. Tolik tedy k myšlence, jinak se jedná o velice vtipnou komedii u které jsem se náramně pobavil. Navíc se zde objeví velice pěkná myšlenka cestování v čase zmrazením. Takže uvěřitelný, vtipný a k zamyšlení.