Připoutejte se, prosím!

78%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Spojení Jim Abrahams - David Zucker - Jerry Zucker se do žánru PARODIE zapsala tučným písmem. I zde předvádí svůj jedinečný dar jak pobavit diváka. Film je plný absurdního humoru a groteskních postav,tak jak to mám rád. Obsazení se také povedlo a menší role pro Leslieho už tenkrát ukazovala jeho obrovský potenciál.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Bláznivá komedie jako poleno. Velmi podobné Bláznivé střele. Od začátku do konce je to jedna připitomělá scéna za druhou. Smršť černého humoru a jen velmi málo trapností řadí toento snímek mezi TOP v kategorii bláznivých komedií. Já se tedy zasmál. Stačí vypnout mozek a jít do sledování s tím, že to není inteligentní humor, ale smršť blbin :) 85%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Ve filmu se pracuje s klišé všech katastrofických filmů, takže se dočkáme napjatých partnerských vytahů, vážně nemocných dětí, zbabělců, co se musí vzepřít své slabosti, jeptišky a zamindrákovaných černochů. Pro mě zůstane jedním z nejlepších gagů, kdy se objeví nafukovací autopilot a velkolepá scéna, kdy hlavní hrdina vypráví o svém životě a jeho sousedé v letadle postupně páchají sebevraždu.
  • Ohledně bizarního děje a situací, za všechny stačí třeba kultovní hláška:“Musíme najít někoho, kdo by uměl nejen řídit letadlo, ale taky neměl k obědu rybu.“
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Klasika, která sice nedosahuje kvalit nejlepších děl slavné režisérké trojice, ale inteligentním a všudypřítomným humorem a nezapomenutelnými herci se stále řadí mezi naprostou špičku svého žánru.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Po Horúcich Strelách je toto najlepšia paródia ,ktorá uvidela svetlo sveta. Odporúčam všetkými desiatimi. (Pokiaľ vám teda nevadí trochu primitívny humor). Na Leslieho by som sa dokázal pozerať donekonečna ...a ešte ďalej. .....Videl si někedy muže v trenkách? TOPOVKA 😁
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Slušný výkop parodické trojice, ale v rámci jejich práce trochu zklamání. Možná však za mě jen mluví srovnání z pozdější fáze jejich tvorby, kdy zkrátka gagů přicházelo daleko víc a v daleko lepší formě. Takhle to je neurážející plejáda skečů, kde musí být člověk hlavně schopen přistoupit na tento typ humoru a zároveň rozumí trochu pokročilejší angličtině pro jeho pochopení. "Roger Roger!"
Milandob
Milandob
8 900 bodů
10
zdá sa mi že ide o prvý väčší úspech tria zaz a to úspech zaslúžený. skvelá paródia s množstvom vtipov a hlášok (Joey, do you like movies about gladiators?) no skrátka dnes už klasika.
Žralok
Žralok
4 087 bodů
10
Jedna ze starých dobrých parodií. Tentokrát si bere na paškál letecké katastrofické filmy. U tohoto snímku je zaručeno mučení bránice od začátku do konce. I když si myslíte že dokážete předvídat další gagy tak vás tvůrci opět dostanou něčím neotřelým. Za zmínku jistě stojí že tento snímek byl zvolen nejvtipnějším filmem všech dob. Pokud se vám líbí spíš staré parodie jako Bláznivá střela nebo Žhavé výstřely. Pak je toto povinnost :) Já se bavil královsky. Snad není větší kompilace gagů a hlášek na jednu minutu než zde :)
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Jedna z komedilních legend ano ano sice samozřejmě že se nedočkáte ňákého toho velkého příběhu vše je to zkrátka totální blbost ale rozhodně se u toho pobbavíte a to je u tohoto typu předem ne.
  • humor je bombastickej
  • Leslie Nielsen
  • příběh ale pokud chcete příběh tak se sktrátka poohlídněte jinde
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Výborná a trochu trhlá komedie...