Čarodějky

58%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Čarodějky mě nikdy moc nebrali. Vždy mi to přišlo takové trapné a kýčovité. Navíc ta snaha o kopírování Buffy přemožitelky upírů je více než bijící do očí.Líbí se mi zajímavost k seriálu a to ta,že představitelka hlavní role Shannen Doherty nebyla schopna na natáčení chodit včas a byla často opilá. No a můžeme jí to mít za zlé? Já bych to střízlivý taky nedal. To,že bylo schváleno 8 sérií je kouzlo samo o sobě,protože mnohem lepší díla byla zaříznuté mnohem dříve.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil.
Fingon
16 886 bodů
6
Sice jsem viděl jen pár dílů, ale docela sranda.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
zo začiatku (takých prvých desať dielov) ma to zaujalo a celkom aj bavilo, ale postupom času je z toho strašná nuda. scénaristom chýba viac invencie (skoro každý súboj medzi hlavnými hrdinkami a démonmi sa odohráva buď u nich na povale, alebo obyvačke) a nápadov, ktoré by pomohli fádnemu deju (je to ako s tymi súbojmi - stále o tom istom). celý seriál navyše pôsobí lacným dojmom. pozitivum je prítomnosť celkom pohľadných herečiek.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Koukal jsem na to z donucení jako malej a možná i to zapříčinilo, že mě to totálně nebavilo a přijde mi to jako strašná kravina. Ona by to byla kravina asi i bez toho aby mě někdo nutil na to koukat. Příšerný herecký obsazení a nuda kam se podíváte. Prostě zbytečnej nezáživnej seriál, kterej kdyby nevznikl, tak by se nic nestalo.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Pro mě existuje jen málo seriálu s kterými jsem tak říkajíc vyrůstal a byl jsem naštvaný, když jsem prošvihnul nějaký díl v televizi.. Čarodějky byl jeden z nich, i když to někdy vypadalo až moc špatně a zkrátka to byla velmi a opravdu velmi nenáročná podívaná, kde jste zkrátka věděli jak tohle pokaždé dopadne, protože to pokaždé probíhalo stejně, jen jiné tváře. Zkrátka to byla pohodová odreagovačka.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Seriál mého dětství.Celkem dobrý.Takový fantasy seriál.Docela sympatické herečky.Trojice hlavních hrdinek je pěkná...
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Volakedy som to žral...
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Zvláštní seriál. Tenhle mě bavil vždy, když jsem se na něj dívala. ;) Asi nejlepší postava je Paige, která se tam objeví až později ;) Taky se mi líbí schopnost od Piper (úžasné jméno) :), jak tam zmrazovala čas.. hlavně v restauracích ;) :D
kikizubik
kikizubik
302 bodů
10
Serial mám velmi ráda.Moje nejoblíbenější postava byla vždy Piper. :) Už jsem seriál dlouho neviděla,přemýšlím,že se na něj někdy teď znovu podívám. :D
  • Sympatické herecké obsazení