Černá zmije

80%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Nezaměnitelný britský humor v akci kde Rowan Atkinson dokazuje,že to není jen ten trouba mr. Bean. První série je sice nejslabší,ale to neznamená,že by byla nějak zlá. To vůbec! Padají zde vynikající hlášky a jedna lepší scéna střídá druhou. PS: Černou zmiji jen v originálním znění,protože dabing je katastrofální.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
No jo, Atkinson už pro mě nebude jen Mr. Bean, ale taky vychytralý princ Edmund aka Černá zmije. První sezona dost dobrá (o to víc jsem rád, když je údajně nejslabší), hlavně druhá půlka série jede na plný plyn.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Něco tak mimořádně výborného se v seriálové tvorbě opravdu urodí jen čas od času a spolu s Mr. Beanem se Rowan Atkinson zapsal na titulní stranu komediálních seriálů ještě na mnoho dalších generací, zkrátka geniální. Tony Robinson jako sluha lorda "Černá zmije" alias "Baldrick" je rovněž nezapomenutelný.
Pas
Pas
6 225 bodů
5.5
Britský komediální seriál z historického prostředí s Rowanem Atkinsonem a Hughem Laurie.Řemeslně slušně odvedená práce ovšem docela klišoidní a stereotypní.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Parádní a nezamněnitelný styl dělá stéhle komedie zkrátka Britskou legendu mezi serialy která se nedá rovnat MR.Beanovi ale Rowan Atkinson zde macruje naprosto ůžasně a zamilujete si ho stejně jako v jeho slavné roli.
  • Rowan Atkinson,humor,oreginalní styl
  • Občas suchý humor
Planturel
Planturel
208 bodů
10
Po první sérii jsem měl chuť přestat seriál sledovat. Nicméně již od další série jakoby nabrali druhý dech a vzniklo něco úžasného. Rowan Atkinson v inteligentním pojetí se sžíravým sarkastickým humorem. Pro fanoušky dr. House je připraveno překvapení v podobě mladého Hugh Laurieho v opravdu netradičním podání. Osobně oceňuji kvalitativní posun série po sérii, až po poslední díl, který mě v pozitivním smyslu dostal. Varuji ovšem před dabingem. Nedá se poslouchat.
Josef Švarc
Josef Švarc
40 bodů
6
Místy vtipné ale vím že další série jsou lepší. Tady se to pouze rozjíždělo. Pokud můžu doporučit, tak vzhledem k tomu že na sebe série nenavazují, začít sledovat až od druhé série.