Americký táta

70%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Stejně jako u Family Guy se MacFarlane trefil do černého. Americký táta je skvělý komediální seriál,který nějakou korektnost vůbec neřeší a buší do toho ze všech sil. Postavy zde jsou rozhodně zajímavější než ve FG,ať už se jedná o emzáka Rogera,nebo hlavu rodiny Stana.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Dlouho jsem tomuto seriálu odolával, viděl jsem první 2 série a přišlo mi to jako kravina, takový špatný Family guy, vlastně vždy, když někdo udělá další animák, tak mi to příjde většinou jako kravina, například Futurama (nechápu to hodnocení, je to sračka), Cleveland show a tak dále, jsem rád, že jsem dal American dad další šanci, protože jsem už nevěděl na jakej animák koukat, tak jsem si pustil American Dad od 3 série a musím říct, že se sérii od série lepší, postavy jsou vtipnější a dokonce se u dílu párkrát zasměji. Takže nakonec spokojenost a nejspíš budu koukat i na další série :) zatím jsem na konci 5. série.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
7.5
Bizarnější, ujetější a šílenější než Family Guy a řekla bych že díky tomu i vtipnější a neokoukané. Šmrnc tomu dodává zejména mimozemšťan a koalí agent.:)
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Viděl jsem asi 7 dílů, občas jsem se i pobavil, ale ze dne na den jsem si zapoměl pustit další díl a radši jsem si po 1000. pustil Simpsonovi. Něco tu je asi špatně..(vim že nemůžu každý animák srovnávat se Simpsonama, ale Simpsonovi pro tento žánr prostě nasadili laťku příliš vysoko, a vedle nich je většina podobných seriálů jenom "průserem")
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Za mě výraznej posun od Family Guy, ale občas trpí stejnejma neduhama
tindersticks
tindersticks
783 bodů
1
Pro mě naprostá záhada a chvíle věnované vybraným dílům považuju za divácké trápení. Přejdu fakt, že jsem nenarazil ani na jeden životaschopný vtip, horší je, že ten scénář nemá žádnou vnitřní strukturu, v podstatě každý může udělat cokoliv, bez logiky, bez nápadu, jen jako část zaplnění děje. Animace vyloženě nepřitažlivá. Tohle má být zábavné?