Putování s pravěkými lidmi

?
Putování s pravěkými lidmi
Putování s pravěkými lidmi
PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI LIDMI - podívejte se na život před miliony a miliony let a buďte svědky neuvěřitelné evoluce lidského rodu. Po sérii PUTOVÁNÍ S DINOSAURY a PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI ZVÍŘATY přichází další vzrušující příběh o vývoji člověka. Tato unikátní série vypráví příběh o zvláštních okolnostech a určujících rysech ovlivňujících zvíře, které přišlo ovládnout svět. Jde samozřejmě o Homo sapiens a vy teď máte příležitost potkat se se svými předchůdci. Nejmodernější speciální efekty a maskérské techniky oživující vědecky přesnou rekonstrukci lidských předků, zatímco počítačová grafika a nová digitální technologie vytváří prostředí, ve kterém žili.

PUTOVÁNÍ S PRAVĚKÝMI LIDMI nabízí šanci prozkoumat prehistorickou minulost a jít přímo do centra dění. Co všechno nás utvářelo? Jak to bylo s novými schopnostmi dvounohých zvířat? Jak byl přemýšlivý tvor vybaven k přežití? Podívejte se na počátky zájmu o myšlenky a pocity druhého a konečně na rozhodující faktor našeho unikátního úspěchu - fantazii.

Pete69
Pete69
29 898 bodů
8
Toto putování má také své kouzlo. Více se mi líbilo putování s dinosaury, ale i toto zpracování je velmi poutavé a dobré. Bylo by určitě možné mnoho věcí zlepšit co se vizuální stránky týče, ale to už bych byl hnidopich. Na svou dobu skvělé. Mám rád dokumenty tohoto typu
bidlobox
3 802 bodů
8
Tato rekonstrukce života pravěkých lidí už mi nepřišla tak zajímavá jako předchozí díly série týkající se například dinosaurů či neobvyklých monster. Přesto tu zůstává vysoká úroveň dokumetaristiky, jakou od britských televizních tvůrců čekáme.

Dodatečné informace

Původní název:
Caminando entre cavernícolas (více)
  • Velká Británie Putování s pravěkými lidmi
  • Velká Británie Caminando entre cavernícolas
  • Velká Británie I huleboernes verden
  • Velká Británie Luolamiesten matkassa
  • Velká Británie Perpatontas me tous anthropous ton spilaion
  • Velká Británie Putovanie za pravekými ľuďmi
  • Velká Británie Walking with Cavemen
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění