Neuvěřitelná cesta

71%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jelikož mám srdce na správném místě a miluji zvířata,tak jsem si tuhle nejtypičtější americkou rodinnou podívanou užíval každým okamžikem. Jako malý jsem tuhle Neuvěřitelnou cestu miloval a nic se nezměnilo ani v dnešní době. Dunham zde krásně znázornil sílu přátelství.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
9
Výborný rodinný film vystavěný na osvědčeném principu "Lassie se vrací" - zde se dokonce trojice rodinných miláčků (stárnoucí labrador Shadow, nevycválaný psí puberťák Chance a elegantní psí dáma Sassy) vydává zpět do svého domova, za svými dětskými pány, za svojí milovanou rodinou. Uvěřitelné cestovní peripetie jsou výsledkem skvělé práce zvířecích trenérů se všemi zvířaty (ještě přibývá městská psí smečka, medvěd grizzly a dikobraz) a zážitek českého diváka umocní skvělý dabing (Stanislav Fišer, Jiří Langmajer a Jana Drbohlavová).
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Americký rodinný film v plné síle a lesku. Nespočítám, kolikrát jsem Neuvěřitelnou cestu v mládí viděl, ale i dnes se na tohle dobrodružství plné naděje, vůle a přátelství z pohledu těch nejvěrnějších rád podívám. Je to sice "jen" poctivě odvedená žánrová prácička, kterých je mraky, ale opravdu málo z nich mi přirostlo k srdci tak značnou měrou...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Velmi pěkný a dojemný příběh domácích mazlíčků, hledající svou lidskou rodinu na cestě plnou strastiplných zážitků.