Skyfall

83%

Komentáře a recenze 91

Dle počtu bodů
Llucinka
411 bodů
7
Pěkný no. První bondovka, která je i dost smutná, aleproducenti potřebovali už něco změnit. Skotská krajina je nádherná a tady se hodilo ji využít, proč ne. Příště, doufám, se pojede Bond schovat k nám na Vysočinu, tam by ho nikdo nikdy nehledal a taky by tu našel klid.
Annie555
Annie555
354 bodů
9.5
Jamse Bonda jsem měla vždy ráda, ale až s Danielem Craigem přilákal agent 007 mou plnou pozornost. Casino Royal bylo skvělé, Quantum of Solice mělo pár větších chyb, ale to s čím přišel Sam Mendes se nedá popsat jinak než božské. Ukazuje Bonda z úplně jiného světla, je to nejen agent ale hlavně je to člověk. Dát tolik prostoru M byl rovněž skvělý nápad. A Javier Bardem jako Silva, lepší záporák je už Heath Ledger jako Joker.
kapi128
318 bodů
9
Velmi povedena bondovka,po Casinu je to dalsi Craiguv dobry herecky vykon,melo to smrnc.Proste dobra bondovka,nezklamala me.
Marator
Marator
269 bodů
9.5
Nejpovedenější Daniel Craig Bond, skvělý padouch Bardem, dobré lokace (hlavně Skotsko, město duchů), výborné úvodní titulky a píseň od Adele. Prostě dobrá podívaná od Sama Mendese. R.I.P. M
lenka234567
lenka234567
250 bodů
9.5
No tak to je ta nejlepší bondovka a to sem Bonda nikdy moc nemusela a když mě na něj táhli do kina tak mě to vůbec nelákalo, ale na konec se mi to moc líbilo... =D =d
Mikulda11
Mikulda11
183 bodů
8
nikdy jsem Bonda nemusela, ale po donucení jsem se na tento díl podívala a musím uznat, příjemné překvapení.
jakub.polak
181 bodů
5
Přerod Bonda do moderní doby se podle mě nepovedl. První polovina mi připomínala Batmana: Temného rytíře. Ale nějak to celé bylo mizerně dovysvětlené a moc mě to nebavilo. Javier Bardem s ani zdálky nepřiblížil přitažlivé desivosti Heath Ledgera. No nic. Pak bylo málo krásnejch ženskejch, málo Bondovo hračiček atd... Druhá polovina, kdy se precizní zločinec změní na troubu z Sám doma byla spíš k smíchu. Tak snad příště, pane Bonde.
easer07
easer07
72 bodů
8
Skyfall má nejlepší hudbu ze všech Bondů.
tKoudy
tKoudy
48 bodů
8
Bond je moje srdeční záležitost a každého nového dílu se bojím čím dál víc. Craig není Bond. Filmy jsou to dobré, ale není to ten anglicky džentlmen, je to chladnej zabiják ve stylu Bourna (kterej je super, ale proč do něj stylizovat Bonda?). Jinak dobré, až na útěk s baterkou, to mi prostě přijde hloupý.
Dvany
47 bodů
8
James Bond se za ty roky stal ikonou tajného agenta, jehož rovnice se skládá z extrémních akcí, elegance a nemalé řady krásných žen, které by mu mohl závidět i Hugh Hefner. Zkrátka jsme si zvykli na agenta, který je nezranitelný, dokáže si poradit v každé situaci a ochrana Jejího Veličenstva je pro něj na prvním místě. Ti, kteří by čekali, že Skyfall pojede ve stejném stylu, se spletli. Sam Mendes se rozhodl vyzkoušet neochvějnost skalních fanoušků a možná i k tomuto kultu přivést ty, kteří nad agentem MI6 již dávno zlomili hůl. První jmenovanou skupinu se snaží zlákat návratem dobře známých postav ze starších Bondovek nebo ikon, jako je například Aston Martin DB5 z filmu “Goldfinger“. Té druhé zase prezentuje Bonda už ne jako supermana, ale jako člověka, který má také své limity, chyby a minulost. Mendes nám zkrátka ukazuje nový pohled na tuto složitou osobnost. Určitě ji však nepřetvořil v něco jiného a svým následovníkům nechal dveře dokořán.