Machete

67%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
8
Mno nepřestávám se divit ... Bezmála 70-tiletý stařík lítá ve filmu jako 30-ti letý týpek. To si zaslouží obdiv. Denny je prostě borec a konečně si zahrál taky někoho jiného než hlavního záporáka, ne že bych mu jako záporákovi nefandil ale byla to oproti vetšině jeho filmu, které jsem viděl příjemná změna:)
aneta-hofmanova
aneta-hofmanova
170 bodů
7.5
Moooc hezká parodie, bavila jsem se a smála na celé kolo. Na rozdíl od jiných jsem nečekala žádný superbiják, ale jen zábavu a ta byla celou dobu ... Doporučuji pro realxační chvíle, když Vám nevadí trocha té krve, nooo trocha to zrovna nebyla, ale stejně jen kečup, tak co.
osch
osch
155 bodů
6.5
No. Co na to říct... Slušnej krvák je tahle Mačeta. Musím ale říct, že jsem čekal víc. Danny Trejo hrál ve velkém množství filmů a vždy je svou přítomností nesmírně obohatil. U tohoto filmu to ale (dle mne) neplatí. Jako by celá jeho role byla poskládána z mnoha těch skvělých, drobných ale nesouvisejících roliček z ostatních filmů. V hlavní roli herec, který nepoužívá žádnou mimiku. Kolem umírají i jeho nejbližší a on nehne ani brvou... Ve filmu je mnoho vtipných scén a narážek, dokonce jedna zřejmě nechtěná, o to více mne pobavila. Pamatujete Treja v reklamě na jednoho českého prodejce zahradní techniky? Já si na tu reklamu vzpomněl okamžitě, když Danny v jedné z mnoha bitek použije na soka křovinořez. A hlavně. Mačeta neesemeskuje :) Film si určitě najde mnoho fanoušků. Já ale mezi nimi nebudu. 65% za nelehkou úlohu natočit film dle kultovního traileru