Intimní past

49%
Intimní past
Plakát traileru

Každý rok se přibližně tři milióny nezadaných žen v Americe přestěhují do neznámého bytu. Nevědí, kdo v něm před nimi žil, neznají jeho majitele a ani si nedělají starosti s výměnou zámku na dveřích.

 

Intimní past je právě o takové ženě. Mladá a pěkná doktorka Juliet Dermer (Hilary Swank) se po rozchodu s manželem přestěhuje do Brooklynu. Chce začít nový život v překrásném a prostorném apartmánu, který se zdá být až příliš dokonalý.

 

Záhadné události ji vedou k podezření, že v bytě není sama a brzy se její obavy stanou skutečností. S hrůzou zjistí, že její zdánlivě okouzlující majitel Max (Jeffrey Dean Morgan) je jí nebezpečně posedlý. Když se Juliet pokusí osvobodit od jeho hrozivých úmyslů, následuje děsivá hra na kočku a myš.

 




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Jay Dee Morgan a Hillary Swank podruhé. Zatímco napoprvé z toho vzešla dost originální romantika, tentokrát z toho je pouze hodně neoriginální nethriller. Antti Kokinen měl zůstat u videoklipů, protože ten si s napětím opravdu netyká. Krůček od odpadu...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Dobře natočené, ale bez napětí. Obyčejný, už ke konci nudný a předvídatelný thriller.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Nijak objevný děj, ale Hilary Swank hraje svoji postavu lékařky, která si nakonec sama musí dělat krevní testy, výborně. Ten okamžik, kdy sedne k laptopu a na kamerovém záznamu spatří, co se v noci děje u ní v bytě, je povedený. Stejně jako obsazení herců jako Christopher Lee a Lee Pace do vedlejších rolí.

Dodatečné informace

Původní název:
Resident, The (více)
  • Velká Británie Intimní past
  • Velká Británie Resident, The
  • Velká Británie Invasion of Privacy
Premiéra v ČR:
28. 7. 2011
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Velká Británie, USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění