Tekken

52%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
S tímto filmem je to jako s hrou samotnou. Příběhově je to tupé jako rýč,ale jakmile dojde na souboje,tak je to velká parádička. Ve filmu se setkáváme se spoustou známých herních postav,ale většina z nich zde má jen minimální roli což je velká škoda. Herci jsou v normální poloze zcela toporní a veškeré dialogy z jejích úst zní akorát tak směšně.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
6
Vůbec ne tak hrozné, jak bych čekal. Málokdy mě něco, od čeho čekám naprostý odpad, tak mile překvapí. Na čtyři to sice není, ale jako zaplácnutí jednoho večera perfektní... Mít víc peněz a schopnější lidi, vyždímalo by to jistě i víc.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Zklamalo mě toto dílo. Co mě však konkrétně lezlo na nervy bylo, když hlavního hrdinu skolili a ten si vždy vzpoměl na svou matku a její moudra, na to nabral sil, vstal a protivníka dobil. Toto se opakuje neustále až je to trapné a nudné. Dvakrát by to snad stačilo. Je to klasická arénová bitka alá Van Damme. Béčkový nádech film však neskryje a je hodně znát. Souboje byly dobré, ale očekával jsem něco nového a hodně novodobého. A nic...
Fanik
Fanik
3 066 bodů
8
Film nabušený akcí. Po pomalejším rozjezdu už je to pak super.
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
Fakt to nemali točit zadnej film len pošpinili hru sakra