Spletenec

56%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Další zklamání. Místo ultimátního sci-fi jsme svědky zbrklé nesmyslné patlaniny, kde se nikdo nechová logicky a na konci jen dva špičkoví vědci běhají po lese a honí je jejich bisexuální ještěrka... 50%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Prazvláštní film. Celkem zajímavý a to stvoření bylo povedené. Tajný experiment co si na konci filmu pomalu vybere svou daň a bude zlikvidován samotnými tvůrci. Jediné co jsem nepobral, mě byl nesympatický Adrien Brody.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
6
Budou spoilery!!! Clive (říkejme mu "táta") je sympatický entuziastický a pragmatický vědec s vidinou objevu pro lidstvo (čisté dobro). Však vstoupí žena Elsa (kolegyně-partnerka, říkejme jí "máma") se svým úhlem pohledu a dobro lidstvu jde do kytek. Bohužel s ním i slibně započatý sci-fi snímek (horror?!?), který se mění na rodinné drámo o výchově "jiné dcery?". Záblesk zvratu nestane, když se "táta", při snižování horečky, na chvíli mění v "krkavčího tátu", leč s hořkým úsměvem na jeho rtechů, jak to pěkně uhrál, záblesk pomíjí... Stává se z něj "táta-pečovatel". Poté nastává jakási hluchá pasáž dospívání. "Jiná dcera" x "táta" x "máma". (stále čekám, čím bude ohroženo lidstvo, jak bylo předjímano distributorem) Táta se však najednou v cuku letu transformuje do verze "táta-úchyl" a jsme světky Bizarre Incest Splice (spletence). Zřejmě takto vznikl i název filmu B-) Naštěstí v posledních několikaminutách začíná i slibovaný horror a zachraňuje, co se dá. Konec spoilerů! Zajímavý komorní sci-fi snímek s prvkem horroru k jednorázovému shlédnutí, a přesto, že nejde o žádný průlom, i tak doporučuji.