Pokoj v Římě

62%
Pokoj v Římě
Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří?



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Medem je génius ve vytvoření parádní atmosféry. To erotické dusno v jednom hotelovém pokoji by se až dalo krájet. Navíc skoro každý záběr by zasloužil zarámovat. 7.5/10
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7
Velmi zajímavé erotické drama vkusně podané a zasazené do filmových kulis v Římě a jednoho nejmenovaného pokoje. Ten za svými zdmi rozehrává vášnivou noc dvou žen, které zde sdílí své dosavadní životy. Vášnivá atmosféra se tak prolíná do vzájemného vyprávění vzájemných životních osudů zahalených pod roušku tajemství. Určitě stojí za vidění :o)

Dodatečné informace

Původní název:
Habitación en Roma (více)
  • Španělsko Pokoj v Římě
  • Španělsko Habitación en Roma
  • Španělsko Room in Rome
Země původu:
Španělsko
Tržby:
0,84 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné