Van Wilder: Freshman Year

50%
Van Wilder: Freshman Year
Van Wilder nastupuje do prváku na Coolidge College, kterou absolvovaly už čtyři generace Wilderů. Jenže když se na tuto konzervativní vysokou školu zapisoval, netušil, že už dávno nemá nic společného se zábavným vzdělávacím ústavem, který jeho otec měl tak rád. Dnes spíš připomíná vojenskou základnu a děkan Charles Reardon, spolužák a nepřítel Vanova otce, se od samého začátku snaží Wildera ze školy vyhodit. Neštítí se přitom žádného podrazu, ale Van si nenechá nic líbit, takže oba brzy zjistí, že jejich souboj na Coolidge College může mít jen jednoho vítěze.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Zatímco první díl měl v hlavní roli skvělého Ryana Reynoldse a druhé pokračování ucházejícího Kal Penna,tak třetí díl má v hlavní roli nesympatického troubu Jonathana Bennetta,který si ke svým předchůdcům nemůže ani čichnout. Kdyby byl v hlavní roli někdo jiný,tak věřím,že i výsledek by byl lepší.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
0
Proč se takové filmy vůbec natáčejí? Zdlouhavé, nudné, s neuvěřitelně nesympatickými postavami, nefungujícími a násilnými pokusy o humor. Malé bezvýznamné plus za docela hezkou Číňanku a našláplý soundtrack.

Dodatečné informace

Původní název:
Van Wilder 3 (více)
  • USA Van Wilder: Freshman Year
  • USA Van Wilder 3
  • USA National Lampoon's Van Wilder 3
Země původu:
USA
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
0,02 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Van Wilder: Freshman Year