How Not to Live Your Life

80%
How Not to Live Your Life
How Not to Live Your Life
Svérázná komedie sleduje dovádění jednoho typického neurotika, který má příliš bujnou fantazii. Mladý muž se snaží zvládnout svůj život, ale nějak se mu to nedaří. Přáli jste si někdy mít v životě tlačítko, které by vždy poradilo, co následně udělat nebo říct? Přesně tohle se stává Donovi, když stojí před velkým rozhodnutím. Don je mladý muž, který má velké ambice, muž v nejlepších letech a také muž, který dokáže zkazit i ty největší prkotiny. V každé epizodě s ním prožijete několik dní jeho života – uvidíte jak se potácí vstříc dalším výzvám nebo jen prožívá každodenní události. Když se Don ocitne v nepříjemné situaci, jeho bohatá představivost aktivuje zařízení, které mu sdělí vše, co by v dané situaci neměl říct nebo udělat. Tento seznam jako diváci uvidíte též a možná nebudete věřit, co všechno může existovat.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Ten britský humor je prostě dokonalý. Je jedno zda se jedná o Black Books,nebo partičku IT - všechny tyhle seriály mají prostě vražedný smysl pro humor. Jinak tomu není a v tomto seoši. Hlavní hrdina je nekompromisní hovado,které s nikým a ničím nemá žádný soucit. Jednou se z toho stane nesmrtelná klasika.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
BBC rules!!! To prostě nemá chybu. 1. Série: První díl mě moc nezaujal a říkal jsem si, že to je blbost a Don byl strašně nesympatickej. Ale naštěstí jsem to nevzdal a dokoukal celou sérii a byl jsem nadšenej. Takový boží charaktery a hlavně nádherná Abby. Don je strašná svině, a proto nechápu, jak jsem si ho mohl tak rychle oblíbit. Strašně mě bavil on i jeho sluha Eddie. 85% 2. Série: Zmizela Abby a já myslel, že to už nemůže být tak dobré jako první série. Ale to co přišlo bylo přímo božské! Sam je úžasná nádherná holka, která příšerně fuckuje Dona a to se mi hrozně líbilo. K tomu se do hlavních postav přidal Glum, Dobby, E.T. a to všechno v jednom charakteru, který hraje Leila Hoffman, které umřel manžel a proto se nemá dobře. Jak zjistíme v každém díle. 90% 3. Série: Tak tohle je nejlepší série ze všech. Tolik narážek na stáří na přítele Sam. Jak on ho Don nesnášel. Ale nejlepší na celé sérii je větší prosazování Gluma. To co tam Leila předvádí je vážně boží a nikdy bych to od takové křehké babči nečekal. Sakra tak strašně mě to bavilo a teď to má skončit? To je vážně nefér. Dám si celej seriál znova a znova. je to prostě úžasné a stojí to za vidění. 95% SPECIÁL: Sam se obarvila na hnědo, což mě teda vážně nasralo, ale jinak je to pořád stejná kvalitka jako samostatné série. Vtipný, ale i dojemný příběh o tom, jak chce Don sbalit Sam. Část, kdy si Dom splete domy je naprosto úžasná. Konec je dobře udělaný a rozhodně neurazí. Glum se teda předvedl xD. THINK WITH YOUR BALLS!
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
10
Já toho vychcanýho, špinavýho, sobeckýho, manipulativního, šestiprstýho, homofobního, nechutnýho, proradnýho, sexistickýho, narcistickýho, ušatého, zubatého, fekálního, sexistického, diktátorskýho, na kytaru hrajicího, hloupého, ostudného, britského, sarkastického, namyšleného, rasistického, líného, vášnivého, osamělého, hláškujícího, zfetlýho, vožralého kreténa tak miluju, že kdyby to šlo, nechal bych si od něho ten anál zmastit až do ruda. Tohle sarkastický hovado jsem si tak v mžiku oblíbil, že se můj neutuchající zájem, o kvalitní britskou tvorbu zvýšil minimálně tak o 0000,3%. Prostě plná palba, a ne jen kvůli tomu, že se v několika věcech, s Donem, ztotožňuju, jak v rozkroku Gluma, ale jeho prostě nejde nemilovat, i přesto, jaký je to idiot. Kde se hrabou Ajťáci či přeceněné Černé knížky. Návod jak si ten život cynika ještě víc opepřit. Done, Done, nežer mi to Danone! ❤

Dodatečné informace

Původní název:
How Not to Live Your Life (více)
  • Velká Británie How Not to Live Your Life
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění