The Inbetweeners

79%
The Inbetweeners
Plakát traileru
"V podstatě si chtějí jen vrznout."... Po tom, co Willa a jeho matku opustil otec, odchází Will kvůli finančním problémův ze soukromé školy a nastupuje na klasickou střední. Zde se snaží začlenit mezi ostatní, ale hned první den si znepřátelí celou školu; nakonec se mu ale přece jen podaří spřátelit se aspoň s někým - s trojicí "Inbetweenerů", t.j. lidí, kteří nepatří ani mezi školskou elitu, ani mezi úplné šprty; lidí stojících uprostřed společenského žebříčku.




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Mám za sebou celou první sérii a pocity jsou docela rozporuplné...Banda debilních looserů, jaké jsem snad ještě nikde neviděl, zažívá místy hodně nepravděpodobné situace a u jejich rozhovorů a chování někdy zbývá jen nechápavě kroutit hlavou.. Kult si prostě představuju jinak. 4/10 P.S. - uznávám, že nízké hodnocení je asi ovlivněno i tím, že věk hlavních hrdinů mám už za sebou :)
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
10
Viděl jsem sebe sama na gymplu... A ta angličtina! Dokonalé.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
nechápu, proč je takovej rozdíl v hodnocení seriálu a filmu. Seriál začíná nevinnými žerty a normálními situacemi, ale postupem času se stává více a více nechutným a nějaký scény jsou vážně až za hranicí. Nicméně jsem se u seriálu skvěle u téhle retardované bandy bavil. Neil je největší blb, ale jeho tanec je luxusní. Škoda, že nebudou další série, dost mě to chytlo. Jejich narážky na Neilovýho tátu byli někdy až moc a bejt Neilem, tak je asi zabiju. Takovýhle kamarády bych asi nechtěl. Poslední díl se stanováním je dokonalej, ale zbytek je na těch 80%.

Dodatečné informace

Původní název:
The Inbetweeners (více)
  • Velká Británie The Inbetweeners
Země původu:
Velká Británie