Labutí princezna

66%
Labutí princezna

Kreslená pohádka o zakleté princezně, která bojuje s pomocí odvážných zvířátek proti úkladům zlého kouzelníka. Dvořané jásejte, trubači trubte a poddaní radujte se! Krásná a urozená princezna Odetta se zaslíbila Derekovi, budoucímu vladaři sousedního království. Svatební den se kvapem blíží, přípravy jsou v plném proudu a nikdo neví, že na šťastný pár se pomalu valí temný mrak. Jako blesk z čistého nebe se na zámku objeví strašný a zlý čaroděj, který unese princeznu do svého doupěte. Aby už nikdy nemohla spatřit milovaného Dereka, promění ji v labuť. Zdá se, že Odetta už nikdy neuvidí svůj domov ani vyvoleného prince. Derek se ale jen tak lehce své lásky nechce vzdát.




alexik789
2 512 bodů
7
Jako malá jsem tuhle pohádku měla vážně moc ráda a pořád se mi určitě někde válí na kazetě i její pokračování.. Vždycky jsem zbožňovala ten konec. Vše je perfektní (na svou dobu) a postavy jsou sympatické. Opravdu povedené.
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Nádherná pohádka, která nadchne hlavně mladé dívky.
Evah
Evah
2 128 bodů
8
Pohádka mého dětství, kdy si přesně pamatuji jak nadšená jsem byla, že mi to babička nahrála na kazetu a za dobré chování jsem se postupně mohla koukat na všechny díly. Pěkná animace, zajímavé myšlenky, dobrý příběh na motivy labutího jezera. I v dospělosti se mi především tento první díl líbil.

Dodatečné informace

Původní název:
The Swan Princess (více)
  • USA Labutí princezna
  • USA The Swan Princess
  • USA Labutia princezná
Premiéra v ČR:
5. 6. 1997
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
9,77 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Labutí princezna


Podobné


Powered byJustWatch