Kdo najde přítele, najde poklad

74%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Komediální klasika,která podle mne patří k tomu lepšímu co Terence Hill a Bud Spencer natočili. Scénář je fajn a nabízí velké množství zábavných momentů a zajímavých postav. Samozřejmě není nouze ani o klasické rozdávání facek. Já se zkrátka výborně pobavil a 75% je zasloužených.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Další trošku méně známa a dobrá komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem.. já osobně tento film nepovažuji za moc vydařený. Na ostrově už se z komedie stává téměř parodie.. jinak se film line v klasickém duchu této dvojice. Akrobatické kousky, legrační rvačky a vše co k této dvojici patří.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Výborná komedie, která si na nic velkého nebo inteligentního nehraje, ale co je důležité, po celou dobu si udržuje tu nejvyšší úroveň zábavy. Skvělí Hill a Spencer opět excelují v příběhu odehrávajícím se na malém ostrově obydleným svéráznými domorodci a nabízejícím divákovi nespočet nápaditých bitek a skvělých gagů. Pro mě zkrátka ideální film na vyplnění sychravého nedělního odpoledne - kdo se u toho nepobaví, musí mít zrovna buď krámy nebo dluhy.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
7
Tehle komedie nepatří k tomu nejlepšímu, co Terence Hill a Bud Spencer natočili, ale rozhodně se k tomu značně blíží. Plavba na jachtě po širém oceánu a pobyt na malebném opuštěném tichomořském ostrově vykouzlí atmosféru pohody. Jinak klasické bitky co moc nepřekvapí, ale akce s japonským tankem a japončíkem co stále bojuje v 2. světové jsou skvostné. Příjemná oddychovka.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
"Marmeláda zdraví dává." papoušek plešounek byl výborný, ostatně jako prvních 50 minut filmu - Kde je jen Spencer, Hill a otevřené moře. "Neměli bychom od teďka držet při sobě?" - "I když je tato myšlenka pobuřující, obávám se, že teď má svůj smysl." Pak je tu druhá část filmu - Kluci na ostrově, hledájí poklad. Tam to dost kazí retardovaný domorodec Anulu, ten je pak skoro v každé scéně. "Až vy vrátit, my zlomit vám vaz a utrhnout kulky." Jinak to byla sranda se zajímavou zápletkou a dal bych i 5 hvězd, nebejt tam Anulu. - 80%.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vcelku dobrá italská komedie s italským duem Terence Hill a Bud Spencer.Zde není nouze ani o rozdávání facek a komické a akční situace.Dávám tomuto filmu zasloužených 70 procent.Super!