Vlk z Wall Street na Blu-ray a DVD výrazně zvlčí a bude o hodinu delší!

Vlk z Wall Street na Blu-ray a DVD výrazně zvlčí a bude o hodinu delší!
Vlk z Wall Street | Bontonfilm
To, že se ve filmu nijak nešetří vulgárními výrazy a odvážnými sexuálními či obscénními scénami, už vědí všichni, kdo snímek zhlédli. Je známo, že i navzdory střihovým úpravám, k nimž byl režisér producenty dotlačen, Vlk z Wall Stree se stal s rekordmanem v počtu použití známého slovíčka FUCK (celkem 506, tvrdí časopis Variety, kdo nevěří, může zkusit počítat, v průměru je to zhruba 3 fucky/1 minutu filmu). Dle producentů Azize a McFarlanda by film neměl být nijak zásadně odlišný od toho, co diváci viděli v kinech. Hodinu navíc vytvoří prodloužení celé řady scén (včetně těch sexuálních). Spekuluje se tak nejen o tom, co takové natažení scén s filmem a jeho rytmem udělá a v kontextu výše řečeného by director´s cut prý mohl prolomit ve čtyřhodinovém sestřihu hranici 750 fucků/za film.
Ať už jich bude jakékoli množství, Scorsese může být s výsledkem své práce spokojený. Vlk z Wall Street má pět nominací na Oscara, jeho prozatimní celosvětové tržby činí 220 miliónů dolarů a cesta k dalším projektům, bez ohledu na poněkud úchylné počítaní fucků za minutu a to kýmkoli, je zcela otevřená. Za což musí být každý filmový fanda vděčný.
Jonah Hill, Leonardo DiCaprio
Vlk z Wall Street | Paramount Network
Poznámka pod čarou a zajímavost z natáčení: Pokud uvidíte nějaké fanoušky filmu mužského pohlaví, kteří se buší pěstí do prsou a dělají u toho „hu-hu-hu“, pak jde původně o rituál herce Matthewa McConaugheyho před tím, než se pustí do herecké akce při natáčení. Když ho viděl Leonardo DiCaprio, dohodli se, že rituál využijí a zakomponují do filmu. Nutno dodat, že mimořádně zdařile.
Vlk z Wall Street