Streamovací platforma Dramox vás naladí na Vánoce

Streamovací platforma Dramox vás naladí na Vánoce
Hej Mistře | Jihočeské divadlo

Hej Mistře

Hej Mistře: trailer | Dramox
Jihočeské divadlo uvádí v adventním čase svou verzi Rybovy České mše vánoční doplněnou verši Bohuslava Reynka a koncertním provedením vánoční muziky Adama Michny z Otradovic. Divadelní kus připomene jihočeské lidové obyčeje a představí okouzlující oživlý betlém, který vás naladí na tu pravou zimní náladu.

Louskáček a Myšák Plyšák

Louskáček a Myšák Plyšák: trailer | Dramox
Louskáček a Myšák Plyšák v choreografii a režii Petra Zusky nabídne odvážný nový výklad klasické látky, kterou obohacuje o symboly českých adventních tradic. Záznam pochází od Baletu Národního divadla a pochopitelně nemůže chybět kouzelná hudba Petra Iljiče Čajkovského.

O bílé lani

O bílé lani
O bílé lani | Divadlo Drak
Pohádkový příběh O bílé lani zaujme působivou stínohrou a hudbou Jiřího Vyšohlída. Záznam představení pojednává o dívce, na kterou nesmí dopadnout jediný sluneční paprsek, a je podobenstvím o symbolické bílé barvě a bezbrannosti. Vše doprovází verše Jana Skácela. Pohádku nastudovalo Divadlo Drak.

Podivné odpoledne doktora Zvonka Burkeho

Podivné odpoledne doktora Zvonka Burkeho
Podivné odpoledne doktora Zvonka Burkeho | Dramox
Groteska Ladislava Smočka Podivné odpoledne doktora Zvonka Burkeho vznikla v roce 1965 pod hlavičkou Činoherního klubu a na repertoáru je s přestávkami téměř 60 let. Hra zaujme originálním humorem, řadou gagů a zábavnými scénkami. Bolek Polívka zde ztvárňuje lidumila, který se skoro stane vrahem. Asistují mu Ivana Chýlková, Jaromír Dulava, Ondřej Vetchý nebo Michal Pavlata.

Dárky na Dramoxu

Nemáte ještě jasno ohledně vánočních dárků? Zkuste Dramox, na jehož webu si můžete objednat vouchery pro vaše nejbližší, kteří budou mít k dispozici téměř 400 záznamů divadelních her. Sledováním představení se v prosinci navíc můžete zapojit do vánoční soutěže o lístky do divadla i o předplatné na Dramox. Výherce získá balíček, ve kterém nebudou chybět lístky do populárního a často beznadějně vyprodaného Dejvického divadla.
zdroje: Kinobox, Dramox