Z kina na internet: Podívejte se zdarma na úvod komiksového akčňáku Bloodshot

Z kina na internet: Podívejte se zdarma na úvod komiksového akčňáku Bloodshot
Bloodshot | Sony
On by nejspíš Bloodshot tak jako tak extra nezářil (když vezmeme v potaz poměrně vlažné ohlasy), ale nastalá situace tržby doslova zmrazila. Studio by samozřejmě mohlo zkusit obnovenou premiéru po krizi. Protože jsou ale šance na vyšší tržby vesměs mizivé (což se filmu prorokovalo dávno před propuknutím pandemie), rozhodli se v Sony k předčasnému uvolnění na internet. A aby diváky studio nalákalo, vypustilo zdarma ven úvodní scénu:
Bloodshot
Bloodshot se do světa virtuálních videopůjčoven vydaljiž včera (na Apple Store je dostupný za 329 korun, Google u nás zatím nějak zaspal), takže pokud jste si ho chtěli v kině dopřát, můžete si zavření sálů vynahradit v pohodě u domácího krbu. Bude zajímavé sledovat, jestli tohle rychlé uvolnění online něco do budoucna změní. Pokud by se totiž filmu povedlo na VOD dost vydělat, možná začnou studia do budoucna zvažovat dvojí distribuci, kdy půjdou filmové novinky současně na internet a do omezeného počtu sálů.
Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit.
Eiza González
Vin Diesel