Herní Avengers nabídnou mnoho hrdinů, zahrajeme si s kamarády?

Herní Avengers nabídnou mnoho hrdinů, zahrajeme si s kamarády?
Marvel's Avengers | Crystal Dynamics
Zjistili jsme, že nás čeká řada známých hrdinů (Iron Man, Hulk, Black Widow, Thor, Captain America), kteří budou mít nicméně nové tváře, hra nabídne kampaň ve stylu posledního herního Spider-Mana, bude obsahovat lokalizaci formou českých titulků a také byla slíbena podpora kooperace. Poslední zmíněná položka fanoušky hodně zaujala, neboť první uvolněná ukázka, kterou studio hru prezentovalo, obsahovala velkou akční scénu s mnohými hrdiny a bylo proto otázkou, zda půjde projít hlavní kampaň ve více lidech.
Marvel's Avengers
Nyní se ke hře více hráčů vyjádřili vývojáři pro server IGN a kdo se těšil, že Marvel's Avengers projde s kamarádem, toho musíme zklamat - hlavní příběhovou část bude možné hrát jen sólo, protože je pojatá ve stylu Uncharted nebo nového Tomb Raidera (což vzhledem ke studiu nepřekvapí). Kdy tedy přijde ke slovu kooperace? V případě speciální postranních misí, v nichž si dokonce budeme moci vybrat, za jakého hrdinu budeme hrát.
Kdo se tedy těšil na velký, otevřený online svět s Avengers v hlavních rolích, ten musí čekat dál. Marvel's Avengers bude příběhová hra pro jednoho hráče, kde bude možnost zapojení kamarádů jen doplňujícím kořením.
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers