Pařanská radost: Spider-Man se v nové hře konečně naučí česky!

Pařanská radost: Spider-Man se v nové hře konečně naučí česky!
Marvel's Spider-Man | Insomniac Games
Pokud jde o děj, zatím toho příliš o hře Marvel Spider-Man nevíme. Studio Insomniac Games (kultovní série Ratchet & Clank a Spyro) si ale věří, slibuje ten nejlepší možný komiksový zážitek a nové hře přirozeně nebude chybět (vyjma akce) humor, otevřené město a variabilní soubojový systém. Také s jistotou můžeme říci to, že jde o hru, která stojí na vlastních nohách a není propojena se současným filmovým Spider-Manem (a ani s předchozími).
Přestože Sony většinou své exkluzivity českými titulky vybaví (v nejbližší době nový díl God of War a Detroit: Become Human), u Spider-Mana jsme informaci o české lokalizaci nedostali. Česká pobočka Sony o ní paradoxně sama zatím neinformovala, na Twitteru ji ale potvrdili přímo lidé z Insomniac Games. Spider-Mana si tak na PlayStation 4 užijí opravdu všichni čeští hráči.
Marvel's Spider-Man vychází 7. září a přestože byla pro americký trh oznámena sběratelská edice se soškou, zdá se, že čeští fanoušci si budou muset vystačit se skromnější variantu se steelbookem, samolepkou a mini artbookem (ale je teprve duben, tak třeba i na verzi se soškou u nás dojde).
Marvel's Spider-Man
Marvel's Spider-Man