Ben Affleck se zranil na place Batman v Superman

Ben Affleck se zranil na place Batman v Superman
Jelikož Batman je komiksovou postavou, tak si jeho dny v nemocnici vyžírají herci, kteří ho ve filmech hrají. A to právě teď prožívá nejnovější představitel Batmana Ben Affleck. Sice nevíme, co přesně se mu stalo, ale podle internetových zpráv a oficiálních zdrojů se dá vyvodit, že má "v háji rameno". Prý je na tom tak špatně, že byl Affleckův dvojník angažován i do scén, kdy netopýří hrdina pouze zvedá dítě ze země. To nezní dobře...
ben-affleck-se-zranil-na-place-batmana-v-supermana
Jde již o druhé zranění, jímž si Affleck za dobu natáčení tohoto filmu prochází. Prvním bylo naražení žeber, z něhož se už podle všeho vyležel.
Affleck byl poslán z placu domů, což dokládá, že už není nejmladší. 42 letý chlapík už prostě nebude tak nezničitelným hrdinou jako třeba Christian Bale. Očekává se, že nový Batman bude pomalejší a slabší. Na druhou stranu, pokud jste viděli Snyderovy Watchmeny, víte, že zrovna tenhle režisér nemá žádné zábrany vůči starším lidem a dovede je navézt i do absurdních (vzhledem k jejich věku) akčních scén.
Affleckovy předešlé role hromadu svalů příliš nepotřebovaly a tak je vidět, že náhlé cvičení a nabírání objemu je pro jeho tělo šok, nespočet trenérů a peněz vyhozených za posilovací stroje to neulehčí. Abyste ale dnes v noci usnuli a nebáli se, že se filmová premiéra filmu Batman v Superman, který má DC vrátit veškerou slávu, odsune, vězte, že Affleckovo zranění prý natáčení tak moc nepostihne a herec bude brzy normálně pokračovat v práci.