Future Night v kině Lucerna tentokrát v pestrobarevném pojetí Asteroid City

Future Night v kině Lucerna tentokrát v pestrobarevném pojetí Asteroid City
Asteroid City | Focus Features
Asteroid City je zapadlé městečko v poušti, kam by za normálních okolností zřejmě nikdy nikdo nezamířil. Před lety na něj ovšem dopadl meteorit, který tu vyhloubil dolík. A to lidi zajímá. Poblíž proto vzniklo svérázné místo, které hostí pravidelná setkání svérázných osobností. Ty mají, jak bývá u Andersona dobrým zvykem, hvězdné tváře. A tentokrát se oblíbený tvůrce opravdu překonal.
Ansámbl Asteroid City tvoří Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Jeffrey Wright, Steve Carrell, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Adrien Brody, Willem Dafoe, Matt Dillon, Rupert Friend, Edward Norton, Jason Schwartzman, Jeff Goldblum, Maya Hawke a Liev Schreiber.
Asteroid City: trailer, české titulky | CinemArt
Podle prvních ohlasů je Asteroid City přesně tím, co milovníci a milovnice Wese Andersona od svého oblíbeného tvůrce očekávají. Jde o svéráznou podívanou s vytříbenou stylizací a osobitým humorem. Přestože má snímek oficiální českou premiéru až 22. června, již o dva dny dříve proběhne v kině Lucerna veřejná premiéra (tedy vlastně předpremiéra) tohoto očekávaného kousku.
A protože jde o akci Future Night, nebudou chybět tematické dekorace i dárek pro každého návštěvníka. Tentokrát poprvé od partnera projekce – čokoládovny MoonChocolate.
Projekce filmu začíná v 19:30 hodin, cena vstupenky je 180 korun. Více informací najdete zde.