Pierce Brosnan si v traileru na novou komedii Netflixu dělá legraci z vlastního Bonda

Pierce Brosnan si v traileru na novou komedii Netflixu dělá legraci z vlastního Bonda
The Out-Laws | Netflix
Owen a Parker (Adam Devine a Nina Dobrev) se konečně dostali do fáze vztahu, kdy se mají setkat jejich rodiče. Jako by nestačila trapnost, která doprovází uťáplého Owenova otce (Richard Kind) na každém kroku, z distingovaných rodičů nevěsty (Ellen Barkin a Pierce Brosnan) se vyklube pár legendárních lupičů. Navíc se rozhodnou spojit příjemné s užitečným a využít bez Owenova vědomí jeho pozici v bance k vlastnímu byznysu.
The Out-Laws: trailer | Netflix
Při pohledu na trailer je jasné, že snímek bude stát především na svém hereckém ansámblu. Příběh je až absurdně rutinní, veškeré situace předvídatelné, a když zavřeme oči a chvíli se soustředíme, můžeme měsíc před premiérou odhadnout příběh téměř scénu po scéně. Jediné, co tedy zbývá, je chemie mezi hereckým týmem a příjemná atmosféra.
Z prvních dvou a půl minuty se zdá, že to není úplně bez šance. Nejvíc potěší vtípek, v němž Pierce Brosnan skládá poctu sám sobě, když jeho filmová manželka zalichotí Owenovi. S pistolí v ruce prý vypadá jako James Bond. „Který z nich?“ ptá se Brosnan. A je velmi spokojený, že si Barkin vzpomněla na „číslo pět“, jímž je samozřejmě on sám.
Tchán s tchyní jsou psanci
Tchán s tchyní jsou psanci
54%
Jenže jeden vtípek může zachránit upoutávku, ne celý film, tvůrci tedy budou muset tasit víc. Náznak akčních scén evokuje slušný rozpočet, snímek však mají na svědomí ne zrovna osvědčení tvůrci. Režisér Tyler Spindel ani scenárista Ben Zazove nemají na svém kontě nic pozoruhodného. Musíme tedy doufat, že zkušení herci a herečky dodají jejich nadšení dostatek expertizy a že až budou The Out-laws 7. července uvedení, zažijeme necelé dvě hodinky příjemné lehké zábavy.