Trailer: WarHunt slibuje pořádně krvavou duchařinu odehrávající se během druhé světové války

Trailer: WarHunt slibuje pořádně krvavou duchařinu odehrávající se během druhé světové války
WarHunt (2022) | Forma Pro Films
Americký snímek WarHunt, jehož bychom se měli dočkat již v lednu 2022, slibuje pořádný masakr. V tomto titulu od italského tvůrce Maura Borelliho se skupina amerických vojáků vydává na misi, aby zachránili své přátele ze zajetí. Nacházíme se někde uprostřed druhé světové války v prozatím blíže neurčené krajině. To, že se jedná o americké vojsko, prozrazuje přítomnost vlajek USA v pozadí.
Skupina mladíků se svým letadlem během záchranné mise havaruje uprostřed neznámého lesa a brzy proto musí zachránit hlavně sami sebe. Naleznou znetvořená lidská těla, a to je teprve začátek. Brzy si skeptičtí mladíci uvědomí, že se dostali do spárů temných, možná i pekelných sil. Dostanou se někdy z lesa? A budou živí?

Trailer: WarHunt

WarHunt
Trailer slibuje pořádnou hororovou podívanou, jež se nese v lehce netradičním duchu. Neexistuje mnoho duchařských hororů, které by se odehrávaly během druhé světové války. Dokážu si vybavit jedině britský válečný thriller z roku 2020 Ghosts of War. Ten tehdy nebyl velkým diváckým úspěchem, podle některých komentářů zkrátka válka a horor nejdou dohromady. Já bych flintu do žita neházela.
Zdá se, že si tvrůci WarHunt pěkně vyhráli. Grafika vypadá peckově, to samé příběh. Líbí se mi, že pracuje s poměrně běžným hororovým námětem, kdy se skupina lidí ocitne v lese, kde se stanou obětí buď nějakého sériového vraha, či démonů. Jestli to bude fungovat s válečným prostředím? To se uvidí. Titulu by ale mohla pomoci i poměrně známá jména. Ve WarHunt se v jedné z hlavních rolí objeví například Mickey Rourke, Jackson Rathbone či Robert Knepper. Bude film úspěchem,nebo propadákem? Nechme se překvapit.
trailer-warhunt-slibuje-poradne-krvavou-ducharinu-odehravajici-se-behem-druhe-svetove-valky-1
WarHunt (2022) | Forma Pro Films