Podle režisérky Wonder Woman je budoucnost třetího dílu nejistá

Podle režisérky Wonder Woman je budoucnost třetího dílu nejistá
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Wonder Woman 1984 (2020) se již v některých kinech ve Spojených státech promítá, u nás už je každopádně také téměř na dosah ruky. Režisérka Patty Jankins už má ale vymyšlený děj i pro další díl, který svět Wonder Woman opět o něco více rozšíří. Tak jednoduché to však není. Režisérka zároveň ohledně třetího dílu projevila jistou nejistotu. Uvedla to v rozhovoru pro podcast Happy Sad Confused, ve kterém se celá série Wonder Woman řešila.
"Spolu s Geoffem Johnsem jsme už vymysleli kompletní příběh k Wonder Woman 3, ze kterého jsme opravdu nadšení. Ale nikdy jsem se ještě necítila tak, jak se cítím nyní. Prostě… nemyslím si, že to bude můj příští film, zkrátka bych ráda počkala na to, kde přesně se se světem ocitneme. To, o čem jsem chtěla mluvit ve Wonder Woman 1984, bylo velmi jasnozřivé pro to, co jsem cítila, že přichází. Ale nyní si tím nejsem jistá. Mnoho se toho ve světě změnilo."
O čem bude třetí díl zatím není známo, ale režisérka potvrdila, že se již bude odehrávat v moderní době. Přesné datum však neuvedla. Režisérka taktéž pracuje na spin-offu o Amazonkách, který by měl vyplnit mezeru mezi druhým a chystaným třetím dílem.
Těšíte se na Wonder Woman 1984?
podle-reziserky-wonder-woman-je-budoucnost-tretiho-dilu-nejista
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.