Charlie Hunnam nám dá ochutnat sílu pravého přátelství

Charlie Hunnam nám dá ochutnat sílu pravého přátelství
Charlie Hunnam | Amazon Prime Video
Minimálně tedy ten psí. Nový snímek s názvem Denali, ve kterém se Charlie Hunnam ujme hlavní role a úlohy koproducenta, bude vyprávět skutečný příběh Bena Moona a jeho psa. Ti dva prožili boku po boku neuvěřitelných 15 let.
Předlohou pro scénář se staly Moonovy paměti Denali: A Man A Dog, A Friendship Of A Lifetime. Režírovat bude Max Winkler, který je též autorem scénáře.
Charlie Hunnam
Charlie Hunnam
Vše začalo v roce 2015, kdy Ben Moon natočil 8minutové video jako dopis pro svého psa Denaliho. Z videa se stal hit s miliony zhlédnutí a dokonce získal i řadu festivalových cen. O pět let později vyšla kniha.
charlie-hunnam-nam-da-ochutnat-silu-praveho-pratelstvi
| nakl. Penguin
Moon adoptoval Denaliho z útulku a od samého počátku cítil, že je pojí něco výjimečného. Vydali se společně na cestu napříč Amerikou, kterou ale přerušila Benova nemoc. V 29 letech mu byla zjištěna rakovina tlustého střeva. Během léčby ho jeho pes ani na chvíli neopustil. Ben se vyléčil, ale později byla stejná nemoc zjištěna i Denalimu, a bylo na Benovi, aby svému příteli službu oplatil... Ti dva spolu prožili neuvěřitelná léta plná dobrodružství, ale i dobrého a zlého.
Připravte se tedy na drama plné čirého přátelství, věrnosti a oddanosti. Nezapomeňte však na to, že Američané mají rádi silné emoce, kterých určitě nebude ve filmu málo. Kapesníky budou nejspíše nutnou záležitostí.