Přes prsty: Titulní píseň od Marcella a Lucie Bílé se představuje

Přes prsty: Titulní píseň od Marcella a Lucie Bílé se představuje
Přes prsty | PP FILM, BrainZone
„Myslím, že každý interpret si přeje, aby jeho píseň jednou byla titulní písní k celovečernímu filmu. Moc si vážím toho, že mně se to povedlo zrovna u filmu Petra Kolečka, kterého znám už od spolupráce na seriálu Lajna,“ svěřil se třicetiletý Marcel Procházka alias Marcell, zpěvák, producent a skladatel,.
Před několika dny vznikl také videoklip k titulní písni, který se odehrává na volejbalovém hřišti a je doplněn záběry z filmu. „Loni na jaře jsem dostal scénář, abych si ho přečetl, jestli se mi bude vůbec líbit. A byl jsem z něj doslova nadšený. Pak mi Petr Kolečko zavolal, jestli bych dokázal napsat píseň, která by s tématem filmu souvisela. Tak jsem to zkusil a věřím, že se to podařilo,“ popsal Marcell vznik spolupráce na ústředním songu filmu Přes prsty. Jak se mu výsledek povedl, to můžete posoudit na videu níže:
Přes prsty
Rodák z Olomouce tentokrát přizval ke spolupráci „slavici“ Lucii Bílou. Ta v songu s názvem Tvůj svět zpívá své party s nezaměnitelným feelingem. „Jsem moc rád, že Lucie pozvání zazpívat si se mnou přijala. Ve studiu se často potkávám s různými interprety, a tak vím, jak je vzácné, potkat se s opravdu dobrou zpěvačkou. A tou Lucka bezpochyby je, skladbu totiž nazpívala na první dobrou,“ popsal nahrávání písně Marcell.
Romantická komedie Přes prsty, která v hlavních rolích představí Petru Hřebíčkovou, Denisu Nesvačilovou, Jiřího Langmajera nebo Vojtu Dyka, má premiéru v českých kinech 29. srpna, distributorem je společnost CinemArt.