Trailer: Superman na stopě pedofila s rozpolcenou osobností

Trailer: Superman na stopě pedofila s rozpolcenou osobností
Night Hunter | Saban Films
Night Hunter vypráví příběh internetového sexuálního predátora, jehož zatkne policie. Zpočátku relativně rutinní případ se začne komplikovat ve chvíli, kdy se ukáže, že jeho zločiny jsou mnohem rozsáhlejší, než se zdálo:
Aby to hrdinové neměli moc jednoduchý, dopadený pedofil trpí disociativní poruchou identity. Policejní psycholožka Rachel (Alexandra Daddario) si s ním neví rady a do toho se musí Marshall vypořádat se samozvaným mstitelem Cooperem (Ben Kingsley), který za pomoci parťačky láká pedofily do hotelů a tam je kastruje (přičemž na poslední misi mu dívka zmizela).
Zápletka rozhodně nezní nezajímavě, trailer ale filmu dobrou službu nedělá. Chybí mu rytmus, logická návaznost scén a některé momenty svou kvalitou vyloženě smrdí lacinou televizní produkcí. Snímek se nicméně již dočkal několika projekcí a ty byly velmi pochvalné (hlavně pokud jde o výkony).
Night Hunter, který byl původně uváděn pod názvem Nomis (viz plakát níže), zatím nemá americké datum premiéry. V Evropě vyjde na podzim.
Night Hunter
Night Hunter