Spider-Man vyhlíží spolupráci s Doctorem Strangem

Spider-Man vyhlíží spolupráci s Doctorem Strangem
Benedict Cumberbatch | MovieWeb
Spidey a Strange už stihli společně zažít divokou bitku v ulicích New Yorku, cestu na Titán a ještě divočejší řež v jeho ruinách, pětileté čekání ve formě prachu a samozřejmě i tu nejdivočejší finální bitvu proti Thanosovi a jeho armádě. A byť to byl převážně Tony Stark, který si s čarodějem vyměňoval nejvíce štiplavé poznámky, i pavoučí hrdina si se Strangem náramně rozuměl, což lze navíc říci také o samotných hereckých představitelích. Tom Holland a Benedict Cumberbatch coby dva Britové třetí Avengers společně propagovali a většinou byla radost je sledovat. Cumberbatch často předstíral, že dělá opatrovníka mladému Hollandovi, jenž je známý svou prostořekostí ve věcech spoilerů.
Na tiskovém turné u příležitosti nadcházejícího filmu Spider-Man: Daleko od domova se Tom Holland rozpovídal o tom, že právě Doctora Strange by si vybral jako hrdinu, s nímž by rád cesty Petera Parkera sloučil. Kromě jejich společného bydliště je pro něj hlavním lákadlem konkrétně prozkoumávání úvah, kterak původ jejich zvláštních schopností pramení ve zcela opačných sférách. "Opravdu bych chtěl vytvořit tým s Doctorem Strangem, jelikož oba pocházíme z New Yorku a líbí se mi ta představa, že se mladík se zájmem v oblasti vědy spojí s chlápkem, co provádí skutečnou magii, což samozřejmě odporuje všemu, co ten mladík ví. Baví mě ten rozpor, kdy na jedné straně stojí skutečná věda, o níž mluví Peter Parker, a pak je tady Doctor Strange, který blábolí něco ve smyslu 'Trhlina v času a tohle a tamto'. Je to celkem sranda."
Podobnému kroku a týmovkám dvou předních protagonistů navíc směrem do čtvrté fáze MCU nic moc nebrání. Thor už se dal ostatně dohromady se Strážci Galaxie a Disney+ nedávno oznámil nástup týmovek jako Falcon a Winter Soldier nebo WandaVision. A pokud nebudou nějaký čas následovat žádná společná dobrodružství ve stylu Endgame, mohl by Marvel chvíli postupovat právě skrze párování a bližší seznamování svých postav.
Co říkáte, také byste chtěli vidět tyto dva superhrdiny bok po boku v jejich vlastním filmu?
Poznáte všechny hrdiny Marvelu v jejich méně známých filmových rolích?