Trailer: Ester Geislerová loví chlapa

Trailer: Ester Geislerová loví chlapa
LOVEní - Ester Geislerová | BontonFilm
LOVEní
Zlomené srdce bolí, může ale znamenat úplně nové možnosti. Hlavní postavě s tváří Ester Geislerové sice uteče ženich přímo od oltáře, s pomocí živelné kamarádky se ale vrhne do randění, aby našla novou lásku.
Veronika Žilková, Karel Janák
LOVEní - herečka Veronika Žilková a režisér Karel Janák | BontonFilm
LOVEní se v režii Karla Janáka natáčelo celý říjen v Pardubicích, poslední klapka pak padla na začátku listopadu. S krátkým odstupem se tvůrci přesunuli do střižny a plánují mít do konce roku film připravený pro dokončovací práce. „Film už začíná dostávat pevný tvar a mám z něj radost. Teď nás čeká filmařsky nepříjemná fáze obětování. Budeme muset začít vyřazovat věci, které se nám líbí, ale pro tempo filmu a příběh je budeme muset vystřihnout,“ říká režisér filmu Karel Janák.
Jak byl Karel Janák s výkonem Ester Geislerové v její první velké herecké roli spokojen? „Ester byla pro LOVEní a pro romantickou komedii skvělá volba. Její komika je často jemná, založená na nadhledu a jemné ironii. Umí být opravdová, upřímně nešťastná i hodně sexy. Pro roli Elišky je v tomhle úplně ideální.“
LOVEní
Ester Geislerová