Dost bylo superhrdinů, padouch Venom v podání Toma Hardyho dělá v novém traileru pěknou paseku

Dost bylo superhrdinů, padouch Venom v podání Toma Hardyho dělá v novém traileru pěknou paseku
Venom | Sony
Je třeba dodat, že jednou se možná pavoučka ve vesmíru komiksových padouchů od Sony dočkáme, protože společnost na postavu nadále drží práva a jen je na nějakou dobu propůjčila filmovému Marvelu. Ale zpátky k Venomovi, první vlašťovce, která vyzkouší, jestli mají vůbec diváci o sortu antihrdinů v hlavních rolích zájem. Nový trailer je tu a nešetří Venonem.
Venom
Stále si nejsem úplně jistý tím, jestli si mě jeden z nejslavnějších Spider-Manových protivníků v trailerové kampani získal. Studio sice v nové upoutávce nabízí hned několik momentů, které by mohly být na velkém plátně zatraceně působivé, současně tu ale není prakticky nic, co už bychom v rámci komiksového žánru neviděli jinde. Nemluvě o klasické šabloně "někdo se omylem dostal k něčemu, co neměl, a zlí lidé to chtějí zpátky". Ale třeba si jen studio opravdová překvapení rozumně schovává až do kin.
Filmový Venom je příběhem novináře Eddieho Brocka (Tom Hardy), který se omylem stane hostitelem mimozemského symbionta, který mu dodá speciální schopnosti. A také nevypočitatelnost, jíž je Venom proslulý. Po krku mu jde zlovolná společnost, která si na symbionta nárokuje práva a nemůže chybět nějaký ten zástupce něžného pohlaví pro romantickou linii. V tomhle případě mluvíme o Anne Weyingová v podání Michelle Williams, právničce a ex-manželce Brocka, která se v komiksu dokonce sama stala She-Venomem.
Očekávaného Venoma uvede společnost Falcon do českých kin 4. října 2018 a to jak v originálním znění s českými titulky, tak s dabingem.
dost-bylo-superhrdinu-padouch-venom-v-podani-toma-hardyho-dela-v-novem-traileru-peknou-paseku
dost-bylo-superhrdinu-padouch-venom-v-podani-toma-hardyho-dela-v-novem-traileru-peknou-paseku-1