Predátor: Detailní obrázky z nového traileru ukazují lovce, kořist i krev

Predátor: Detailní obrázky z nového traileru ukazují lovce, kořist i krev
Predátor | 20th Century Fox
Abychom vám ušetřili "klikání" v traileru, kdy byste se snažili zastavit obraz ve správnou chvíli, přinášíme sérii detailních fotek z přímo upoutávky:
predator-detailni-obrazky-z-noveho-traileru-ukazuji-lovce-i-korist
predator-detailni-obrazky-z-noveho-traileru-ukazuji-lovce-i-korist-1
predator-detailni-obrazky-z-noveho-traileru-ukazuji-lovce-i-korist-2
predator-detailni-obrazky-z-noveho-traileru-ukazuji-lovce-i-korist-3
predator-detailni-obrazky-z-noveho-traileru-ukazuji-lovce-i-korist-4
"Hrajeme skupinku válečných veteránů, kteří jsou úplně šílení, takže si jedem do nemocnice pro léky. Všichni máme problémy, syndromy z války atd.. V pozadí příběhu je to, že máme v nemocnici skupinovou terapii a někdo ujede, ale tohle myslím přímo neuvidíme... někdo ujede, všichni jsou zatčení, naženou je do autobusu a to včetně tohohle chlápka. Ten má cejch smrti, protože viděl Predátory, jak přistávali na Zemi a oni se na něj zaměřili. Převezmou autobus, aby nás zavezli stranou a všechny postříleli, aby se najisto toho chlápka zbavili. Jenže my samozřejmě ten autobus převezmeme a řekneme si 's*át na to, pojďme ty za*raný Predátory oddělat sami.' A jsme dostatečně šílený na to, abychom tomu chlapovi věřili, že viděl UFO a mimozemšťany. To je docela cool,“ uvedl k příběhu Thomas Jane.
Ve filmu dále hrají Sterling K. Brown, Trevanteh Rhodes, Boyd Holbrook, Jacob Tremblayh, Olivia Munn a Keegan Michael Key. S účastí Arnolda Schwarzeneggera bohužel počítat nemáme. Nabídku na cameo odmítl.
Nový Predátor bude eRko (tedy mládeži nepřístupný), což bezpochyby fanoušci série ocení. Do českých kin vstoupí již 13. září letošního roku.