Star Wars: Proč nám první trailer na mladého Hana Sola neudělal vůbec radost?

Star Wars: Proč nám první trailer na mladého Hana Sola neudělal vůbec radost?
Solo: A Star Wars Story
Do téhle chvíle jsem se vnitřně snažil bránit skepsi, naproti tomu, že o filmu kolují v podstatě jen špatné zprávy a o nejednu jsme se s vámi na Kinoboxu i podělili. První plnohodnotný trailer už i mě ale přidal na Temnou stranu Síly:
Solo: Star Wars Story
Stalo se přesně to, čeho jsem se bál (a na co ostatně ve svém obsáhlém článku narážela i Miňonka) - Han by tu měl být za darebáka, který si svou cestu mezi klaďase teprve hledá. Ale trailer se na to nezmůže a postava tím ztrácí veškerou osobitost. Je to prostě další z řady sympaťáku, co tak trochu rebeluje, ale jinak bude mít zlaté srdce. Což navíc opisuje z Rogue One. A když už jsme u té zápletky: "hej, potřebuju tým lidí"... uf, to jako vážně? To má být ten velký sólový vstup Hana na plátna kin? Čekal jsem vážně víc.
Nikdo samozřejmě neříká, že film nebude fungovat jako fajn epizoda z předaleké galaxie. První trailer ale ve mě osobně podporuje myšlenku, že tuhle kapitolu vlastně slyšet nechceme a studiu jde tentokrát čistě o to, aby prodalo co nejvíce hraček s Hanem a Chewiem. Netřeba si nic nalhávat, Disney tuhle značku nekoupil z lásky. Ale tady z toho peníze už přímo křičí.
Solo: A Star Wars Story vstoupí do českých kin 24. května 2018.
star-wars-plnohodnotny-trailer-na-sola-je-tady-a-nedela-nam-vubec-radost
star-wars-plnohodnotny-trailer-na-sola-je-tady-a-nedela-nam-vubec-radost-1