Al Pacino si s brutálním sériovým vrahem zahraje šibenici

Al Pacino si s brutálním sériovým vrahem zahraje šibenici
Ne každý z těch filmů Al Pacinovi vyšel, ale i na ty horší (v tomhle případě 88 minut a Právo na vraždu) se dá aspoň dívat. A je bez debat, že role detektivů herecké legendě sluší. Dvakrát tolik, pokud jí dají scenáristé do vínku nějaké to dilema. Což by měl být i případ Hangmana, v němž je Pacino na stopě vrahovi, který s ním a detektivem v podání Karla Urbana hraje šibenici.

Trailer:

Al Pacino
Trailer toho příliš neprozrazuje, z náznaků je ale patrné, že je Pacinova postava s případem nějak hlouběji propojená. Doufejme, že scenáristé přijdou s něčím originálnějším, než "v minulosti mu ublížil" (případně ještě oblíbenější klišé, že by sám Pacino za vraždami stál a jen chtěl upoutat pozornost). Upoutávka slušně šlape, v tuhle chvíli to ale vypadá, že film poputuje ve většině zemí rovnou na video. Výsledek by přesto nemusel být nejhorší. Snímek natočil režisér Johnny Martin, který má na kontě obstojný (ale ničím výjimečný) thriller Pomsta: Milostní příběh s Nicolasem Cagem.
Detektivní duo Pacino/Urban bude mít během celého vyšetřování v patách novinářku v podání Brittany Snow. Českého distributora film zatím nemá.
Al Pacino
Karl Urban, Al Pacino
Brittany Snow, Karl Urban, Al Pacino